Ivan Hoffman: BUDE SA MENIŤ ĽUD?
11 | 10 | 2023 I Diana Zaťková

V slovenských voľbách mi išlo o veľa. Cítil som, že ak masívna kampaň progresívnych politikov a progresívnych médií ovládne myseľ voličov, a tí si zvolia za premiéra podpredsedu Európskeho parlamentu, stanem sa elitárom, ktorý prostým ľudom pohŕda. Takto sa zamyslel o zostavení vlády známy folkový pesničkár a publicista, ktorý sa po rozdelení Česko-Slovenska  presťahoval do Česka, Ivan Hoffman.

Keby vyhrali progresívci, prečítal by som si dnes Psychológiu davu od Gustava LeBona. To on ma elitárstvom nakazil za mlada, a vieru v kolektívny rozum ľudu som si potom osvojoval veľmi dlho a ťažko. Pravdupovediac, zápasím s pokušením elitárstva dodnes, podobne ako sa cítim stále fajčiarom, aj keď som si už nejakých dvadsať rokov nezapálil...

Vyhral však Fico. Kolektívny rozum sa priklonil k sociálnej demokracii a ľud dal prednosť národnej košeli pred bruselským kabátom. Čierny Peter elitárstvo zostal v rukách progresívcov a eurofilov. To oni dnes vyhŕňajú nos nad primitívnymi vidiečanmi a milovníkmi starých poriadkov, čiže spodinou, ktorá mladým zničí budúcnosť, keď si od nich, progresívcov, nenechala dobre poradiť. My, euroskeptici, naopak chválime múdrosť ľudu, ktorý, ak nezvolil dobro, zvolil aspoň menšie zlo.

Opozícia sľubuje PEKLO NA ZEMI, Taraba tvrdí: DOBRE BUDE!
Slovensko má novú vládnu koalíciu – po utorkovom rokovaní predsedníctva Hlasu-SD ju vytvoria tri strany – Smer-slovenská sociálna demokracia, Hlas-sociálna demokracia a Slovenská národná strana. Oznámil to tesne po zasadnutí predseda Hlasu Peter... Čítať ďalej
10 | 10 | 2023 | Eka Balaskova

Každé voľby končia povzdychom, že je potrebné vymeniť ľud. Mení sa iba elitár, ktorý, nevypočutý davom, s týmto povzdychom vyrukuje. Čo je myslené ako bonmot, je pritom prirodzený proces, keď jedny idey umierajú so svojimi voličmi a striedajú ich generácie, ktoré si idey svojich rodičov škaredia. Tým, samozrejme, nič nekončí, lebo prídu vnuci, ktorí si lepšie než s rodičmi rozumejú so svojimi deduškami a babičkami. A týmto vnukom pripadne progresivizmus ich rodičov uletený, podobne ako sa takto dnes javí uletený ich deduškom a babičkám. Vnuci a vnučky budú chcieť niečo svoje, a nech už to bude čokoľvek, svet ich rodičov to nebude.

V politike platí, že volebná kampaň začína deň po minulých voľbách. Progresívci na Slovensku získali veľa hlasov a svojho generačného progresívneho sna sa určite nevzdajú. Asi veria, že ich chvíľa ešte len príde. Tiež je ale možné, že okno príležitosti sa im práve zavrelo. Ideológia, ktorú vyznávajú, Európu paralyzuje. Dôsledkom progresívnych nápadov je ekonomický, civilizačný a duchovný regres. Dnešní elitári chápu slovenské voľby ako poľutovaniahodný exces. My, euroskeptici, potešení múdrosťou ľudu, ich čítame ako trend.

Šimečka: Nedovoľme, aby tu vládol Fico – to by bol koniec demokracie
O demokracii ste drístali pred voľbami a drístate aj teraz. Máte jej plné huby a čo robíte? Pochovávate ju zaživa. Vy nie ste nositeľmi, vy ste hrobármi demokracie! Skonštatoval to Hlas ľudu Hlavného denníka - Mária Škultétyová. To vy, samozvaní... Čítať ďalej
10 | 10 | 2023 | Mária Škultétyová

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik