Igor Matovič: Od začiatku nás klamali!
09 | 10 | 2023 I Eka Balašková

Predseda hnutia OĽaNO Igor Matovič sa stále nevzdáva urputnej snahy poslať Roberta Fica do politického dôchodku. Tentokrát sa o to snaží cez „účelové založenie Hlasu“. Na Facebooku hovorí o vystupňovaní tlaku na neho a jeho OĽaNO.

Útoky médií proti nemu

„Keď sa účelovo rozdelil Smer na dve strany a jednu premenovali na Hlas, progresívni novinári zvolali Hosana! A odvtedy manipulácia začala na plné obrátky. Vystupňovali neustále útoky proti mne a OĽANO a spustili neutíchajúcu kampaň v prospech Pellegriniho,“ píše Matovič sťažujúc si na „tri roky sústredeného lynču“. Ten mal za úlohu urobiť z Matoviča príčinu všetkého zla na Slovensku a z Petra Pellegriniho urobiť nádej Slovenska, ktorá mala poraziť Fica. Dnes Matovič konštatuje, že Pellegrini dostal šancu ukázať, či „všetci tí Kostolní, Bárdyovia či Balogové hovorili pravdu - že v takejto chvíli sa určite ako novoobjavený demokrat postaví na správnu stranu dejín“

Ktoré ženy budú Slovensko reprezentovať v parlamente?
Oproti iným volebným obdobiam mieri teraz do parlamentu viac žien. Samozrejme, dominujú muži, ale zdá sa, že ľady sa predsa len o čosi pohli. Do poslaneckých lavíc si v tomto volebnom období sadne 117 poslancov a 33 poslankýň. Najviac ich má... Čítať ďalej
09 | 10 | 2023 | Mária Sliacka
.

Podlo o ňom klamali

Matovič si myslí, že Pellegrini čoskoro ukáže svoju pravú tvár a tiež to, že médiá o ňom klamali. Roky tým podľa predsedu OĽaNO kryli verného Ficovho sluhu – Zlo.

„Ukáže, že mafia pôjde s vlastnými, lebo len mafia sa dokáže navzájom účinne ochrániť pred spravodlivosťou. Pellegrini pôjde robiť hoci aj vrátnika do Ficovej vlády, než by mal riskovať v inej zostave, že ho mlyny spravodlivosti pomelú,“ upozorňuje Matovič vo svojom statuse.

Tri roky sústredeného lynču? Koho?

Igorovi Matovičovi zrejme zlyhala pamäť – práve jeho tlačové besedy vysielali všetky mainstreamové médiá. Moderátori hlavnej spravodajskej relácie na Markíze si ako prví vo vysielaní nasadili rúška, ktoré práve Igor Matovič a jeho vláda propagovali. Expertný tím, ktorý zostavila jeho vláda, ako permanentný krízový štáb práve mainstreamové médiá dali proti občanovi do rúk silnú zbraň naratívom, že o pravde sa nediskutuje a práve vďaka priazni mainstreamu Matovičovi nominanti vo vláde mohli robiť s národom to, čo robili, či už ide o proticovidové opatrenia, alebo o vojenskú pomoc Ukrajine.

Hlas ľudu: Kollár môže na plný úväzok oplodňovať radodajné samičky
Biele košele, vysúkané rukávy, policajný prezident, smiešny policajný cirkus. Tieto slová rezonovali v zapálenej reči Borisa Kollára. Kollára, „konečného užívateľa výhod“ Fun rádia, kam pred pár dňami na piatich autách „naklusala“ NAKA. Cieľom... Čítať ďalej
09 | 10 | 2023 | Mária Škultétyová

Vážení čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať.

Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!