Hlas ľudu: „NAJ“ POLITIČKOU roka JE... nie, nie je to pani prezidentka
09 | 10 | 2023 I Mária Škultétyová

Ešte chvíľu vydržte. Kým sa dozvieme meno víťazky, povedzme si, že do finále  sa prebojovali tri - naozaj tie „naj“.

Ale poviem vám, že vybrať tú naj, nebolo práve najľahšie

Je dôležité vedieť, že nešlo o fyzickú  krásu a ženský šarm. V takom prípade by sme z rozhodovania museli vylúčiť ženy. A rodová rovnosť by bola v prdeli.  Museli by sme prihliadať aj na otázku boja za svetový mier. Lebo  to patrí do „povinnej výbavy“ missiek. Čo sa mieru týka, všetky finalistky by pohoreli. Mier smrdí plastovými holubicami.  Preto podporujú dodávky zbraní na Ukrajinu. A pokiaľ dobre poznáme ich povahy a odhodlanie, v čase veľkej potreby by obuli bagandže, obliekli uniformy a išli by bojovať proti Rusom. V tom sú naše finalistky, akoby ich jedna mater mala. Nie. Tudy cesta nevede.

O týchto troch sa na stránkach HD najviac písalo, boli najsledovanejšie, najhlasnejšie, najviac vytŕčali

Vidím, že ste netrpezliví, nedočkaví, že ešte stále nepoznáte mená naj finalistiek. Zatiaľ prezradíme aspoň toľko, že pani prezidentka do súťaže zaradená nebola. Bola by to nevyrovnaná súťaž, lebo ona nemá na Slovensku konkurenciu Preto len dodajme, že bezkonkurenčne je „naj“.

Pod slovom naj si predstavujeme zvyčajne niečo pozitívne, pekné . V tejto súťaži  však išlo o niečo iné. Vybrať z našich političiek tú, ktorá je naj v zápornom svetle. Ktorá najviac presvedčila a pobavila svojou hlúposťou.

Dosť bolo napätia, prejdime k výsledkom

Na tretí stupienok sa vyšplhala Janka Bitá Cigániková, zvaná tiež Janka Penta. Meno Bitá nemá po manželovi. Toto meno má po kaviarenskej bitke s Romanou Tabák.  Vraj to nebolo prvý raz, čo sa pobila.  Na verejnosť preniklo, že aj na východe sa predstavila ako bitkárka. Podľa nej polovicu Slovákov tvoria ťuťmáci, ktorí si nevedia zarobiť väčšie groše. Je známa tiež tým, že si rada vyzlieka gaťky, lebo sú pre ňu prekážkou. Hoci nezvládla štúdium na gymnáziu, hovorí, že dnes už má tri vysoké školy. Šikovná babča je to.  Je odborníčka na zdravotníctvo a ochrankyňa žien. Nenávidí Fica a Smer. Ale o tom je zbytočné hovoriť, to majú spoločné všetky finalistky. Janka navyše nemá rada  Záborskú a ochranu života, preto podporuje potraty.

Druhé miesto patrí Veronike Remišovej

Svoju hlúposť ukázala vo viacerých televíznych debatách. Ku cti jej slúži aspoň to, že výšku DPH sa už konečne doučila. Ale čo je pre ňu najpríznačnejšie, to je nenávisť k Žilinkovi, Ficovi ,  Pellegrinimu a „obidvom“ Smerom. A samochvála. Vyštudovaná bábkoherečka je predsedníčkou strany Za ľudí, ktorá  ostala už bez ľudí. Poznáme ju tiež ako prebehlíčku  od Igora k Andrejovi a potom zas k Igorovi. Vždy prebehne ta,  kde to kvapne. Najnovšie jej bude kvapkať u Igora, kde začínala. Veroniky sa boja aj medvede. Jeden dokonca ušiel, keď ju zbadal. Nevedno, či sa naľakal toho, ako vyzerá, alebo toho, aká je zlá. Ani v týchto ťažkých časoch, keď sa chýli  k ficovláde, neopúšťa Slovensko. Je skutočná vlastenka, nie ako tí, čo zo Slovenska utekajú. Zostáva, aby v parlamente, kam sa vyštverala po Igorom chrbte, pozerala na prsty zlodejskej mafii. Za svoju pracovitosť by v minulom režime dostala titul zaslúžilý pracovník. A keby dnes niekto navrhol titul obetavý, bola by to opäť Veronika.

Autorka známeho pexesa a Lipšicova obhajkyňa sa iste bude hnevať, že sa na prvú priečku nedostala. Možno o rok, keď Lucia už v politike nebude.

A tak sme nevedomky prezradili meno víťazky

Prvé miesto zaslúžene získava Lucia Ďuriš Nicholsonová. Spomedzi finalistiek to dotiahla najďalej. Až do Bruselu. Preto jej zaslúžene patrí právo chváliť všetko západné a bruselské. Len škoda, že jej už čoskoro končí mandát a musí sa vrátiť späť na zaostalé Slovensko.  Ale čas, ktorý v Bruseli trávila, využila naplno. Pani prezidentku chválila všade, kam sa pohla. Macronovi v Elyzejskom paláci sa predstavila ako reprezentantka krajiny, ktorá má tú najkrajšiu prezidentku. A krásu pani prezidentky jej závidia aj kolegovia z EP.

Ale čo nám rozhodne nezávidia, to je zaostalosť nášho ľudu. Nech mi národ odpustí, ale pre svet sme len nevzdelaní krpčiari, drotári a bačovia.

Podľa Lucie na Slovensku žijú ľudia, čo si hovoria vlastenci. Títo hrdí Slováci nielenže  cudzie jazyky nepoznajú, ale ani ten vlastný spisovný. A nevedia ani jeho pravopis. Keď má Slovák napísať slovo piča, nevie ani to, s akým i sa píše -  tak ho vybodkuje. Veru. Taký sprostý národ žije pod Tatrami. Chlapi sa ožerú, zvalia ženu do sena a tam to urobia. A potom ju zmlátia a ona povie, že spadla, preto ten monokel. Títo podtatranskí tupci nechápu, že sa spolu môžu milovať aj dve ženy alebo dvaja muži. Dokonca tá sedľač nevie pochopiť ani to, že aj muž môže pod srdcom vynosiť dieťa. Zadubený národ chodí do kostola a  farári strašia, že príde sodoma, gomora.

Spočiatku sa Lucka aj k vlastenectvu priznávala. Z Bruselu  chcela vychovávať Slovákov tak, aby prijali móresy západného sveta. Seniori vraj majú sexovať, aj keď chodiť nevládzu.  Lebo v Bruseli to tak robia. Len im neporadila, z čoho majú vyžiť.

Dôvodov na víťazstvo Lucie Ďuriš Nicholsonovej je oveľa viac, ako sme uviedli. Už len to, že bez maturity dosiahla politický orgazmus, by malo stačiť. Ešte by sme mohli hovoriť o Luckinom  Jablku. O tom, ako ho ponúkala sprostým Slovákom. Tí jej ten bruselský smrad našťastie nezožrali. Lebo na rozdiel od nej majú svoj rozum a nepodľahnú cudzím vplyvom.

V každom prípade všetkým trom „NAJ“ političkám blahoželáme!

Hlas ľudu: Kollár môže na plný úväzok oplodňovať radodajné samičky
Biele košele, vysúkané rukávy, policajný prezident, smiešny policajný cirkus. Tieto slová rezonovali v zapálenej reči Borisa Kollára. Kollára, „konečného užívateľa výhod“ Fun rádia, kam pred pár dňami na piatich autách „naklusala“ NAKA. Cieľom... Čítať ďalej
09 | 10 | 2023 | Mária Škultétyová

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať.

Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!