TAKTO STE REMIŠOVÚ EŠTE NEVIDELI! Zúfalo straší Slovákov a vyzýva, aby nikam neodchádzali! (FOTO)
08 | 10 | 2023 I Gabriela Fedičová

Veronika Remišová (OĽaNO a priatelia), vyzýva Slovákov, aby nikam neodchádzali a zúfalo sa ich snaží presvedčiť o tom, ako čoskoro vznikne najhoršia možná vláda na Slovensku. Remišová straší a prosí, aby Slováci ostali, lebo bez nich to nedajú. Čo presne, neuviedla. Je nutné pripomenúť, že ide presne o tú istú Veroniku Remišovú, ktorá si nedávno kúpila vilu v Rakúsku. 

"Mnohí z vás mi píšete, že po výsledku volieb si už balíte kufre, nechcete tu ostať, ani žiť. Jeden z komentátorov zabuchol ostentatívne na Slovensku dvere a definitívne odišiel," píše Veronika Remišová a pripomína zrejme odchod komentátora Arpáda Šoltésza.

Novinár Arpád Šoltéz sa už v minulosti o Slovákoch vyjadroval ako o bielej spodine definitívne opustil Slovensko a odsťahoval sa. Podľa jeho slov sú voliči nepoučiteľní a on nevidí dôvod, prečo by ich mal presviedčať o opaku.

Viac v článku:

Odišiel! Arpád Šoltéz už opustil Slovensko
Novinár Arpád Šoltéz ,ktorý sa už v minulosti o Slovákoch vyjadroval ako o bielej spodine definitívne opustil Slovensko a odsťahoval sa. Podľa jeho slov sú voliči nepoučiteľní a on nevidí dôvod, prečo by ich mal presviedčať o opaku. A tak prvé... Čítať ďalej
05 | 10 | 2023 | Ivan Mihale

Remišová straší!

"Je veľmi pravdepodobné, že vznikne najhoršia možná vláda. Hlas, tak ako som hovorila celé 3 roky, sa najlepšie cíti v otcovskej náruči Smeru. KDH by s Hlasom aj išlo, no nechce ísť s Progresívnym Slovenskom. Krok po kroku sme bližšie ku vládnej koalícii, ktorá bude zložená z historicky najvyššieho počtu trestne stíhaných politikov," komentuje Remišová.

Podľa exministerky smerujeme k úpadku a priemernosti. A dodáva: "... no o to viac naša vlasť potrebuje každého šikovného a čestného človeka, pretože bez vás to nedáme!"

"Tento kufor mám stále na poličke od školy v prírode vo Veľkom Rovnom. Bol so mnou na štúdiách vo Francúzsku, Veľkej Británii, ale vždy sa vrátil plný nových skúseností, so mnou domov. Prosím, nebaľte kufre a nevzdávajme to!" Zúfalo prosí Remišová.

Ide pritom o tú istú Veroniku Remišová, ktorá si nedávno kúpila v Rakúsku vilu

Veronika Remišová nedávno kúpila novú vilu s dvomi pozemkami v Rakúsku! Medzi prvými o nej informoval Martin Dorčák z Hlas - SD. Remišová na neho podala trestné oznámenie.

Viac v článku:

Veronika Remišová podáva trestné oznámenie! Kauza pokračuje!
Veronika Remišová nedávno kúpila novú vilu s dvomi pozemkami v Rakúsku! Medzi prvými o nej informoval Martin Dorčák z Hlas - SD. Remišová podáva trestné oznámenie a kauza pokračuje aj inak a inde! Člen strany Hlas - SD, Martin Dorčák vyzval... Čítať ďalej
20 | 09 | 2023 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik