Luciu Ď. Nicholson z Kuffu a Huliaka obchádza hrôza, Slováci sú dobrí v škodoradosti
08 | 10 | 2023 I Gabriela Fedičová

Europoslankyni Lucii Ďuriš Nicholson sa končí mandát a v júni by sa mala vrátiť na Slovensko. Obáva sa o svoje deti. Najviac ju desí Kuffa a Huliak, ktorí sa cez kandidátku SNS prebojovali do NR SR, kým ona s Demokratmi pohorela a nezískali ani tri percentá. Zamýšľa sa nad tým, kde skončí Slovensko a vyjadruje sa ku špekuláciám pri zostavení novej vlády, kde si na školstvo nárokujú Rudolf Huliak a Štefan Kuffa, o ktorom vie bez výčitiek napísať, že je to zlý a hlúpy človek

"V júni by sme sa mali vrátiť na Slovensko. Skončí mi mandát v EP. Ak sú Slováci v niečom dobrí, tak v závisti a škodoradosti. Dôkazov mám za posledné dni v Messengeri na kilá. Neviem, či sa priemerný Slovák viac teší vlastnému úspechu ako neúspechu suseda," píše europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholson na sociálnej sieti v rámci rubriky "Myšlienka na sobotu". 

"Ale veď ja som sa na návrat aj tešila. Mám rada moje mesto, moju ulicu, moju mamu a jej kuchyňu," vyznáva sa z lásky k Slovensku.

"Tie voľby, tie parlamentné voľby jej ale nesedia. Teda výsledok parlamentných volieb jej nesedí: "Akurát tie voľby tak strašne veľa odkryli o krajine, do ktorej sa máme vrátiť. A život tak trochu prestáva byť o tom, čo mám rada ja. Oveľa viac je o tom, čo je dôležité pre deti," píše ďalej.

O šťastí jej detí

V príspevky píše aj o šťastí svojich detí.

"Lilly študuje tento rok v Kanade. Nechcela som, aby tam išla. Chodí na verejnú strednú školu na periférii Nova Scotia, kde chodia decká zo všetkých tých zaprdených kanadských dedín, v ktorých okrem majákov nie je nič. Keď tam odchádzala, bola som zúfalo presvedčená, že keď ma za niečo raz bude nenávidieť, bude to práve pre to, že som jej v tom nezabránila. Mýlila som sa. Je tam šťastná," vysvetľuje eurposlankyňa.

"Jakub chodí na prvý stupeň pomerne priemernej európskej základnej školy v Bruseli. Jakubka by na našich školách veľmi jasne zadefinovali ako prúseráka. Keď idú deti doľava, on ide doprava. Keď spievajú, on mlčí a keď iní mlčia, on spieva. Jemnú motoriku má na úrovni predškoláka, ale slovnú zásobu má na úrovni tínedžera. Učitelia ho milujú. Každý krát, čo ideme na koberec do školy, začínajú zoznamom Jakubových pozitív. Keď mi jeho učiteľka prvýkrát povedala, že „celý týždeň nespím a rozmýšľam ako najlepšie motivovať Jakuba“, rozplakala som sa. Má v triede cez 20 žiakov a ona po nociach rozmýšľa nad Jakubom?" Poukazuje ďalej na šikovnosť svojho syna.

A JE TO TU! Šimečkovci NARAZILI s Hlasom na prvý problém
Pre dôveryhodnosť vlády nemožno dať Hlasu-SD premiérsky post i rezort vnútra! Tvrdí to Progresívne Slovensko. Tu však môže nastať problém. Peter Pellegrini totiž jasne komunikoval, že vedenie polície i špeciálnej prokuratúry musí ísť po zostavení... Čítať ďalej
07 | 10 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Školstvo na Slovensku v rukách Štefana Kuffu a Rudolfa Huliaka ju desí

"Nedávno som sa z médií dozvedela, že Štefan Kuffa a Rudolf Huliak od Danka majú záujem o ministerstvo školstva, aby „zabránili šíreniu gendrovej ideológie medzi deťmi a aby popracovali na našej mládeži, pre ktorú má byť národná otázka prvoradá," pripomína Nicholson plány, ktoré sa týkajú zostavenie novej vlády.

"Nepoznám Rudolfa Huliaka, ale o Štefanovi Kuffovi viem bez výčitiek napísať, že je to zlý a hlúpy človek. Ako poslanec nikdy nevynikal v rétorike, zaujal vždy iba svojimi nenávistnými ideologických pľuvancami. V čase, keď som v parlamente sedela nedostatočne ďaleko od ŠK, bojoval proti Smeru. Dnes je spolu so svojím juniorom obvinený za nebezpečné vyhrážanie a mieri do vlády s Ficom. A mňa z toho, že sa takíto ľudia zmocnia vzdelávania na Slovensku, obchádza hrôza," dodáva europoslankyňa.

"Mám rada moju krajinu, moje mesto, moju ulicu, moju mamu a jej kuchyňu.Ale ak sa školstva naozaj zmocnia huliakovia a kuffovia urobím všetko pre to, aby zostali moje deti mimo ich dosah. Na školách, kde učitelia namiesto pálenia dúhových vlajok, šírenia nenávistného kadidlového smradu a výchovy k umelému fašistickému národovectvu, dokážu pristupovať individuálne k detskej duší a vedú študentov k tolerancii k inakosti," konštatuje v závere príspevku na sociálnej sieti.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik