Kramplová z SNS ZÚRI! AROGANCIA A DRZOSŤ LIBERÁLNYCH DAREBÁKOV dosiahla vrchol
08 | 10 | 2023 I Gabriela Fedičová

BEZOHĽADNÁ LIBERÁLNA VLÁDA ÓDORA ZA ŠTYRI MESIACE EXTRÉMNE ZADLŽILA SLOVENSKO. CHCE, ABY JEJ ÚČET ZAPLATILI OBČANIA! Upozorňuje na sociálnej sieti Dagmar Kramplová z SNS.

Dagmar Kramplová tvrdí, že Ódorova vláda sa štyri mesiace rozdala 2,1 miliardy Eur!

Kramplová zdôrazňuje, že štyri mesiace od nástupu tzv. vlády odborníkov počúvame len o tom, ako bude musieť budúca vláda šetriť, konsolidovať, aby sme sa nevydali gréckou cestou, pritom Ódorova vláda „odborníkov“ namiesto šetrenia Slovensko naďalej extrémne zadlžovala.

"ZA ŠTYRI MESIACE ROZDALA 2,1 MILIARDY EUR! Z toho iba 15% išlo na ľudí do sociálnej oblasti," upozorňuje Kramplová.

Tieto posledné štyri roky boli podľa nej katastrofou pre verejné financie.

"Najprv až o18 miliárd eur, zadĺžili Slovákov Matovič s Hegerom a teraz 2,1 miliardy minul Ódor," vysvetľuje Kramplová z SNS.

"Výsledok vládnutia za necelé štyri roky amatérov, bláznov a excelistov, ktorí nemajú šajnu aký život žijú Slováci je dlh neuveriteľných 21,1 miliárd eur. Takéto extrémne zadĺženie tu Slovensko nemalo nikdy vo svojej histórii," pripomína Kramplová.

AROGANCIA A DRZOSŤ LIBERÁLNYCH DAREBÁKOV dosiahla podľa Kramplovej vrchol.

"Účet za šafárenie s verejnými prostriedkami Ódor predložil občanom v podobe návrhu konsolidačných opatrení, ktorými siaha do peňaženiek občanov a oberá o financie hlavne tých najchudobnejších. Ódorova vláda sociálnych netvorov navrhuje napr. zrušiť vlaky zadarmo pre študentov a dôchodcov, zvýšiť dane a poplatky: DPH, zvýšiť dane z nehnuteľnosti, ceny za pohonné hmoty, zaviesť platby u lekára, zrušiť obedy zadarmo, rekreačné poukazy a ďalšie sociálne výhody a tak ďalej," upozorňuje Kramplová.

"CELÝ ÓDOROV AROGANTNÝ LIBERÁLNY NÁVRH KONSOLIDÁCIE MOŽNO NAZVAŤ: OBČAN PLAŤ VIAC, DOSTANEŠ MENEJ!" Zdôrazňuje opäť Dagmar Kramplová.

Vážení čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať.

Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Hlas ľudu: Týmto pozdravujem Soltésza, Nvotovú, Vašáryovú, Stankeho...
Príjemnú cestu zo Slovenska!!!! Celkom ma začína baviť život. Týmto pozdravujem Soltésza, Nvotovú, Vašáryovú, Stankeho, Sajfu a podobnú háveď, píše Hlas ľudu Hlavného denníka Mária Škultétyová. To nie sú moje slová. Neviem, či ja by som použila... Čítať ďalej
08 | 10 | 2023 | Mária Škultétyová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik