Hlas ľudu: Urobte poriadok s Matovičom, vyžeňte MAFIU!!!
08 | 10 | 2023 I Mária Škultétyová

Matovič je obrovskou hanbou parlamentu. Hanbou sú jeho urážky, nadávky, poníženia. Dokedy to ešte máme počúvať?

Kollár ako predseda Národnej rady nezvládol svoj úrad. Neurobil poriadok s nespratníkmi, čo sa správali ako štamgasti štvrtej cenovej. Noví poslanci by mali prijať nové pravidlá. Aby slová mafia, skorumpovaní zlodeji, mydlenie barana či iné urážky z parlamentu zmizli.

Mnohí sme pri rozhodovaní, koho voliť, vyslovili aj mená tých, ktorých v parlamente nechceme. Niektoré z nich už chvalabohu nebudeme počuť. Žiaľ, meno Matovič ostalo.

Matoviča sme poznali ako opozičného politika,  ale aj ako predsedu vlády aj ministra financií. A napokon tiež ako vládneho poslanca. Svojím vystupovaním ukázal,  že do politiky nepatrí. Matovič urobil z parlamentu cirkus. Čudujem sa, ako sa mohol dostať do vlády. To nie je len hanba. To je obrovská chyba tých, čo mu to umožnili. Jeho správanie v parlamente i mimo neho nesie známky chorého človeka.

Viem, že nejestvuje zákon, ktorý by prikázal zisťovať duševné zdravie poslancov. Ale keď už poznáme jeho choré spôsoby, malo by sa nájsť aj riešenie, ako ho umravniť. Ako naučiť nielen jeho, ale všetkých zákonodarcov vystupovať kultivovane a bez urážok.

Na slovo mafia sme si už zvykli. Vyrušuje nás, ale zvykli sme si. Pre Matoviča a ľudí s rovnakým zmýšľaním, je chlebom každodenným.  A „mafia“ darmo protestuje, darmo sa ozýva. Hovor somárovi, somár len somárom ostane.

Proti mafii sa viedla kampaň. Mafia, mafia, mafia! Mafia na tričkách, na plagátoch, v ampliónoch, v médiách. Mafia všade, kam sa pohneš.

Len neviem, prečo ju tí bojovníci neporazili.

Keď som nedávno v Téme počúvala Matoviča, bolo mi z neho špatne. A nielen z neho. Uvedomila som si, že moderátorka ani pri desiatom „mafia“ nedokázala povedať, že dosť , dosť bolo mafie, vyjadrujte sa slušne!   Rovnako tak sa správajú všetci.  Veď načo protestovať, keď sa to Smeru týka, no nie?! Médiá i novinári umožňujú tomuto chorému človeku šíriť zlo a nenávisť. Dokedy ešte?

Hlas ľudu: Verte skúsenému Róbertovi, nerušte jeho kruhy
Ja viem, že ste zvedaví, ako pokročil v rokovaniach. To sme všetci. Ale nechajme ho pracovať, píše Hlas ľudu, Hlavného denníka. Už v predstihu jnformoval médiá, že sa na istý čas vytratí z mediálneho priestoru. Ináč povedané, chce, mať pokoj a čas... Čítať ďalej
06 | 10 | 2023 | Mária Škultétyová

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať.

Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik