Hlas ľudu: Kollár môže na plný úväzok oplodňovať radodajné samičky
09 | 10 | 2023 I Mária Škultétyová

Biele košele, vysúkané rukávy, policajný prezident, smiešny policajný cirkus.

Tieto slová rezonovali v zapálenej reči Borisa Kollára. Kollára, „konečného užívateľa výhod“ Fun rádia, kam pred pár dňami na piatich autách „naklusala“ NAKA. Cieľom boli podľa Borisa štyri faktúry, ktoré im dávno predtým účtovníčka odniesla. Lebo, ako povedal, pravá ruka nevie, čo robí ľavá. A všetok ten cirkus urobili preto, aby prekryli, čo sa deje na hraniciach.

Z celého vystúpenia bolo vidieť, že je nahnevaný. Na jeho brbtanie a koktanie sme si už zvykli. Kokce a brbce aj keď je v pohode. Tentoraz to bolo aj nezvyčajné oslovenie „vážení dámy“ . Možno to boli nervy a možno ho pomýlila rodová rovnosť,  ale nervózny bol teda poriadne. Boris sa do tohto vystúpenia vložil celý. Vylial do neho aj  zlosť za výsledok volieb. Zato, že mafia vyhrala a „ctený“ pán predseda parlamentu sa musí porúčať. Národ ho nechce. Nechce jeho Sme rodinu.

A niet sa čomu čudovať. Človek s takým životom je nevoliteľný. Aspoň bude mať dosť času  „napúšťať“ samičky s kačacími zobákmi a prednosťami ako vahany. Bulvár bude mať o čom písať.

Pani Jourová, kašlať na vašu bruselskú spravodlivosť – Slovensko nie je len Šimečka
Hlas ľudu: Keď už ste z moci svojho úradu dozerali na transparentnosť volieb na Slovensku a keď máte pod palcom aj európske hodnoty, tak sa pýtam, či vás zaujímala transparentnosť ako taká, alebo ste si všímali iba Progresívne... Čítať ďalej
05 | 10 | 2023 | Mária Škultétyová

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať.

Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!