Heger pýta peniaze! Ľudia v komentároch mu odkazujú!
08 | 10 | 2023 I Gabriela Fedičová

Eduard Heger, expremiér a exminister financií opustil materské hnutie OĽaNO krátko pred voľbami, aby založil stranu Demokrati. Nebol sám, pridali sa k nemu ďalší a nielen od Matoviča, ale aj od Veroniky Remišovej zo Za ľudí. Výsledok je taký, že Matovič a Remišová sa spojili, sú v NR SR, ale Heger, Letanovská a ďalší ostali mimo neho a zrejme bez peňazí. Heger pýta peniaze, ale ľudia v komentároch majú pre neho odkaz.

"Milí priatelia a podporovatelia! S obrovskou vďakou reagujeme na množstvo pozitívnych reakcií a správ, ktoré nám posielate. Áno, aj my sme sklamaní z výsledku volieb, ale všetko zlé je na niečo dobré a na náš volebný výsledok sa môžeme pozerať aj ako na príležitosť na to, aby sme zo strany Demokrati vybudovali silnú stredopravú prozápadnú stranu s kvalitným tímom, silnou regionálnou základňou a príťažlivým programom. Preto, ak to cítite podobne, prosím napíšte nám na [email protected], že chcete vstúpiť do strany Demokrati. Každého jedného z Vás budeme vzápätí kontaktovať. Spoločne vybudujeme silnú a odborne zdatnú členskú základňu po celom Slovensku," píše na sociálnej sieti Eduard Heger a po skvelom úvode o super strane, prichádza iné.

Eduard Heger pýta peniaze.

"Ako viete, náš volebný výsledok veľmi tesne pod 3% znamená, že nedostaneme žiadnu finančnú pomoc od štátu na činnosť strany. Obraciame sa preto na Vás s tým, aby ste nám pomohli aj v tejto oblasti. Tí z Vás, ktorí nám môžete prispieť akoukoľvek sumou do 999 eur, prosím pošlite nám takýto finančný dar na účet strany a zverejňuje aj číslo účtu.

Pre tých, ktorí chcú stranu podporiť sumou vyššou ako je 1000 eur, tiež ponúka riešenie. 

Heger nepýta len peniaze, ale aj službu, alebo materiálny dar.

V závere ďakuje a sľubuje: "Ďakujeme Vám veľmi pekne ešte raz, drahí priatelia a podporovatelia, za to, že stojíte pri nás v dobrom i zlom. Vybudujeme spoločne silnú stranu, lebo za ňou stoja a aj naďalej budú stáť silní a slušní ľudia. A bude ich stále viac. Demokratov totižto nebude nikdy dosť."

"Veľká vďaka a poďme do toho!" Vyzýva Eduard Heger,

Čo na to komentujúci? Vyberáme z ich reakcií

"Letanovská kopala do Igora Matoviča ako zmyslov zbavená a tu máte výsledok. Musíte Demokratov a demokratky pretriediť a možno vám niekto niečo pošle. Ale v tomto zložení moc neuspejete..."

"Len ste odobrali zbytočne % !!!"

"Nehanbíte sa žobrať? Len ste zobrali dobrých ludí z Oľano ako Naď a zo Za ľudí Šeligu a skočili na lep sasanke ako hlupák. Ste slabý na lídra .Silný ste boli len pri Matovičovi a teraz sa to ukázalo.Takých slabochov a zradcov v politike nepotrebujeme!!!"

"Pán Heger, napíšte prosím, že ten status je len nejaký nepodarený žart...niečo v zmysle 1.apríl!"

"Už to nie je taká sranda hulákať a vyskakovať za vlastné € však? Šírenie zloby vás priviedlo tam, kam patríte. Strana bývalého premiéra a ministrov a pár mesiacov po ukončení vašej vlády po vás ani pes neštekne. To je vaša vizitka. Dostali ste sa tam, kam patríte."

"?????? Až takto hlboko ste padli ? Najskôr agitovať a potom následne pýtať od voličov peniaze ? "

" Dúfam , že vaša strana rýchlo upadne do zabudnutia ..."

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik