Čo bude, keď Kyjev dostane F-16? Rusi chystajú prekvapenie!
08 | 10 | 2023 I Milan Laca

"Bude to nočná mora." Čo pripravilo Rusko pre ozbrojené sily Ukrajiny.

InfoBRICS: Letecké základne ukrajinských ozbrojených síl so stíhačkami  F-16 sa okamžite stanú cieľmi ruskej armády.

Nebudú čakať!
Nové letecké základne ukrajinskej armády, s americkými lietadlami F-16 sa okamžite stanú cieľmi ruskej armády, píše vojenský expert Drago Bosnik v článku pre InfoBRICS.
Rusko pritvrdzuje v Čiernomorí! EÚ je nervózna
Nie ruskej základni! EÚ je znepokojená zámermi Ruska vytvoriť námornú základňu v neuznanom Abcházsku. Protestujú, pomôže to? Európska únia vyjadrila "hlboké znepokojenie" nad správami o plánoch Ruska, zriadiť stálu námornú základňu pre svoju... Čítať ďalej
07 | 10 | 2023 | Milan Laca
Budú štarovať za hranicami?

„Existuje možnosť, že sily kyjevského režimu využijú nové základne na umiestnenie lietadiel F-16 priamo z Poľska a Rumunska, v kombinácii s letiskami vo Ľvove, Odese a Nikolajeve,“ píše sa v článku.

Rusi udrú
Komentátor poznamenal, že nové letecké základne amerických stíhačiek okamžite zničia ruské jednotky. Zdôraznil, že F-16 sa nestanú zbraňou, ktorá zachráni Ukrajinu, pretože tieto lietadlá budú „logistickou nočnou morou“ ukrajinských ozbrojených síl. Dôvodom sú veľmi vysoké prevádzkové náklady a dlhý proces údržby.
Kto sa chystá darovať?

Dánsko a Holandsko boli prvé, ktoré súhlasili s poskytnutím stíhačiek F-16 Kyjevu. Biely dom potvrdil, že Ukrajina dostane bojové lietadlá z tretích krajín, keď jej piloti absolvujú výcvik. Najmä Holandsko dúfa, že prvé stíhačky F-16 presunie do Kyjeva v roku 2024.

Príde prekvapenie

Informačný zdroj agentúry  RIA Novosti, ktorý  je  oboznámený so situáciou, nedávno povedal, že ruské systémy elektronického boja, zapojené do zóny špeciálnych operácií, optimalizujú nastavenia na rušenie radarových zariadení stíhačiek F-16.

Peňazí nebude. Čo urobí Zelenskyj?
Médiá predpovedali kompromis medzi Zelenským a Ruskou federáciou kvôli zníženiu západnej pomoci. Sky News: Zelenskyj urobí kompromis s Ruskom pre zníženie západnej pomoci. Bude bez peňazí Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj nedokázal... Čítať ďalej
07 | 10 | 2023 | Milan Laca

Vážení čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik