Toto je POSLEDNÁ ŠANCA na záchranu Slovenska! Jožo Ráž vyslovil desivé proroctvo
07 | 10 | 2023 I Ivan Mihale

Toto je posledná šanca na záchranu Slovenska! Legendárny líder kapely Elán Jožo Ráž vyslovil v minulosti desivé proroctvo: Situácia je vážna! Modlite sa! Teraz je vhodná doba. Napĺňajú sa jeho slová?

Legendárny spevák prišiel v minulosti s výzvou pre Slovákov. Ani by ste nečakal, ako aktuálna je aj v dnešnej dobe. „Teraz je situácia veľmi vážna, ba až kritická a mám pocit, že teraz je vhodná doba sa modliť,“ povedal fenomenálny spevák, ktorý si servítku pred ústa rozhodne nedal.

„Skladbu venoval všetkým, ktorým bolo ublížené, ale aj tým, ktorí ubližovali a veria, že im bude odpustené“

„Každý má v živote svoju úlohu. Politici svoju a ja zasa svoju. Ja sa starám o seba a politici o politiku. Uvedomujem si, čo sa deje, myslím si, že svet sa nevyvíja dobrým smerom. Kapitalizmus je podľa mňa cestou do pekla, ale aj tak zostávam optimistom. Dúfam, že to dobre dopadne a naše vnúčatá to zachránia, ale my už nie. To, čo sa na nás valí v tomto svete informácií plnom táranín, oblbovania, zastrašovania ľudí a strašných seriálov, je niečo hrozné. Ale nedá sa s tým nič robiť. Ja robím to, čo môžem, spievam, čo si myslím a iní nech robia tiež to, čo môžu. Ak niekto chce zmeniť tento svet, nech začne najprv od seba“ zakončil v rozhovore Ráž.

Viac povedal vo videu

Pieseň, ktorá hovorí za všetko

AKTUÁLNE: ŠIMEČKA SIAHOL AŽ NA DNO! Ponúkol Pellegrinimu PREMIÉRSKE KRESLO
Uchýlil sa k najkrajnejšej možnosti! Progresívne Slovensko (PS) v rámci povolebných rokovaní o zostavení možnej koalície s Hlasom, SaS a KDH ponúklo predsedovi Hlasu Petrovi Pellegrinimu premiérsku pozíciu. Nesúhlasí však s tým, aby strane Hlas... Čítať ďalej
07 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik