Spisovateľ Marton reaguje na KALIHO: NEMÔŽEŠ MAŤ INÝ NÁZOR, lebo ak ho máš, si nebezpečný
07 | 10 | 2023 I Ján Marton

Fašisticky naladený progres pokračuje v duchu: „Nemôžeš mať iný názor, lebo ak ho máš, si nebezpečný dezinformátor“. Si nepriateľ štátu. Ak si v určitom povedomí, sú na teba hneď vyťahované zbrane toho najostrejšieho kalibru. Ja sa pýtam len jedno: Kto určil nejakú šablónu, alebo nejakú definíciu, že určitý názor je DEZINFORMÁCIA? Kto určil, že iný názor je naopak PRAVDA? No neurčil to nik. To nie my, to tí druhí...zvykne sa hovoriť v alibistickej rovine prežitého.

Poďme na koreň týchto riadkov

Čo si to dovolil povedať raper Kali? To, že jeho dcéru ohrozuje v škole gender a aj preto bol voliť? Povedal, že sa mu nepáči, že každý kto ide iným smerom ako mainstream je pomaly nepriateľ štátu? Áno, fašisticky naladený progres pokračuje vo svojej temnej nahote.

Brojiť a rozdeľovať

Veď Kali je umelec, ako môže byť takto názorovo orientovaný? Pýta sa dav?

No lebo je to človek, ktorý má svoj názor, má svoj pohľad na vec bez ohľadu na umelecký žáner, v ktorom pôsobí. A to ho hájim hlavne ako človeka, až potom ako umelca. Veď aj umelec má svoje spoločenské pocity a hodnoty, za ktoré chce bojovať.

No a potom vraj „mienkotvorné“ médium ako je PLUS JEDEN DEŇ ho zmetie pod čiernu zem.

Za to, že umelec Kali má svoj ľudský názor. Médium, ktoré je známe svojimi mafiánskymi praktikami a písaním spôsobom: „Píš ako Ti diktujem“. Fuj, ĎAKUJEM, už som dnes zvracal!

Môj názor je nemenne jasný

Žite si svoje životy so svojimi pocitmi, ale nevnucujte ho druhým. Nechajte ľudí aby sa na vec pozerali z tej strany, z ktorej sa chcú na danú vec pozerať. Nešírte paniku a nenávisť!!! Áno vy, ktorí máte plné papiere, weby a ústa tolerancie. Nie všetky veci sú len čierne, alebo len biele. Ak ja chcem na vec pozerať z môjho pohľadu, nevnucujte mi Váš. Rešpektujem, ale nesúhlasím a keďže máme slobodu slova, môžem o tom hovoriť.

Hovorí sa, že mať iný názor sa neoplatí, ja som však presvedčený o tom, že sa to oplatí. Je potrebné poukazovať na nebezpečenstvá tejto doby, ktoré nám paradoxne prinášajú zoskupenia, ktoré hovoria o láske a tolerancii. Ak by to tak ale naozaj bolo, nemusel by som možno písať tieto riadky. 

Nemusel by som vlastne písať vôbec, ale ja sa pýtam: Prečo by som mal mlčať?

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik