Slovenka, ktorá zabila v Rakúsku seniora, BOLA PÔVODNE MUŽ!
07 | 10 | 2023 I Mária Sliacka

Päť bodných rán do hrudníka a brucha! V piatok sme vás informovali o brutálnej vražde, ktorej sa dopustila  mladá Slovenka v obci Geretsberg v Hornom Rakúsku. Iba 24-ročná žena zabila nožom 82-ročného starčeka, o ktorého sa tam starala. Z detailov celého prípadu mrazí. A na povrch vyplávali nové informácie.  

Vražedným nástrojom boli kuchynské nože

Hovorkyňa hornorakúskej polície Kerstin Hinterecker sa vyjadrila , že 5. októbra okolo 19. hodiny 24- ročná slovenská opatrovateľka viackrát bodla 82- ročného dôchodcu nožom v jeho rodinnom dome a následne zavolala jeho nevlastnú dcéru. Muž však napriek pokusom o záchranu zomrel. O prípade  informovala agentúra APA s odvolaním sa na rakúsku políciu.

Pod vplyvom drogy

Mladá Slovenka sa momentálne  nachádza v nemocnici  a má výrazné psychické ťažkosti, ktoré môžu súvisieť aj s použitím nejakej drogy.

Obťažovanie zo strany dôchodcu je vylúčené nakoľko bol pripútaný na lôžko. V rodinnom dome žil roky uzavreto a starala sa o neho predovšetkým jeho nevlastná dcéra.

Slovenka sa priznala k úmyslu zabiť starčeka. Priznala sa, že vypila veľa alkoholu, následne z kuchyne zobrala nože a bodla seniora. Ten mal päť bodných zranení v oblasti hrudníka a brucha, vražednými zbraňami boli dva nože.

Opatrovateľka bola pôvodne muž

Medzi ošetrovateľkou a 82 ročným mužom dochádzalo už dlhšie k sporom, ktoré sa týkali aj sexuálnej orientácie ošetrovateľky, ktorá bola pôvodne mužom, definuje sa však ako žena. Toto uviedla verejnoprávna stanica ORF.

Prokuratúra už podala návrh, aby súd poslal ženu do väzby.

A my kladieme otázku: Toto je to liberálne, pokojné a rozumné správanie progresívcov?

Hrozného činu sa dopustila 24 ročná Slovenka v Rakúsku
Hrozného činu sa dopustila 24 ročná Slovenka, ktorá v Rakúsku pracovala ako ošetrovateľka. Zabila v Geretsbergu v Hornom Rakúsku 82- ročného starčeka. Podľa agentúry APA to potvrdila polícia. Motív neznámy. Zatiaľ nie je známa príčina,... Čítať ďalej
06 | 10 | 2023 | Mária Sliacka

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik