Richterová nekončí ani po voľbách! Zúri a vyzýva Borisa Kollára! (FOTO)
08 | 10 | 2023 I Eka Balaskova

Barboru Richterovú dlhé mesiace pred voľbami mnohí upodozrievali, že chce multiotecka a otca svojich dvoch synov zdiskreditovať práve na politickej scéne. A faktom je, že s krátiacim sa časom do volieb sa útoky a ich intenzita stupňovali.

Dialo sa tak samozrejme s patričným „promo“ na jej facebookovom profile a pod ostrým drobnohľadom médií. A tak sme sa na jar dozvedeli, že prišla do Kollárovho zamestnania teatrálne mu vrátiť auto, no ešte pred tým ho obvinila, že sa takmer nestará o svoje deti a poriadne na ne neplatí. Pripustila síce, že nejakú tú sumu dostáva, ale to je ani nie na lepší štandard. Na pretras prichádzali ďalšie a ďalšie veci, pričom vrcholom bolo obvinenie z fyzického násilia na nej. Tento systematický útok Kollárovmu hnutiu Sme rodina vyniesol ani nie dva a pol percenta voličských hlasov. Richterová však zrejme nekončí.

Zo začiatku to vyzeralo nevinne

Prvé ataky voči Kollárovi vyzerali len ako Richterovej žiarlivosť – Kollár si totiž s inou ženou urobil počas riešenia „hackerského útoku“ v parlamente výlet do Dubaja, neskôr vyšlo najavo, že hviezdička z reality šou a podnikateľka Laura Vizváryová bude ďalšou v rade mamičiek, s ktorými má Boris Kollár potomka. Ešte predtým si však Kollár odskočil na dovolenku s ďalšou mamičkou, Andreou Heringhovou. Strácate sa? Nevadí, ešte bude veselo.

Boris Kollár: Jedna mu nakladá, s inou robí TOTO (FOTOGALÉRIA)
Predseda NR SR ostáva verný - svojej povesti milovníka žien. Kým jedna z desiatky mamičiek mu nedávno vyčítala nedostatočné zabezpečenie potomstva, s inou z mamičiek vyrazil na svahy talianskych Álp. Andrea Heringhová podľa toho, aké videá a... Čítať ďalej
07 | 01 | 2023 | Eka Balaskova

Pri všetkej úcte?

„Pri všetkej úcte, ani vy sa tak nemáte dobre ako moje deti, lebo z tohto platu, čo tu máte, si nemôžete dovoliť to, čo si môžu dovoliť moje deti,“ reagoval predseda NR SR na otázku v diskusnej relácií Na hrane, v ktorej prišlo na pretras aj financovanie jeho potomstva. Moderátorka Jana Dibáková neskôr tvrdila, že jej nešlo o konkrétnu partnerku, ale o to, ako by Kollár reagoval na otázku od politického protivníka.

Vrátila mu auto. Vo veľkom štýle

„Pán Boris Kollár sa opakovane vyjadril, ako sa o nás „vzorne stará” a okrem iného spomínal, že používam jeho auto. Jeho auto má najazdené viac ako dvestotisíc kilometrov a displej svieti „ako vianočný stromček”. To znamená, že stále vykazuje nejaké poruchy a upozornenia. Na to auto sa nedá spoľahnúť. Predstavte si, že mám v ňom malé dieťa a pokazí sa mi niekde na diaľnici bez odstavných pruhov. Tak som sa rozhodla mu tento „zázrak” vrátiť,“ vyhlásila Richterová ešte v apríli s tým, že aj ju, aj staršieho syna má v telefóne zablokovaných, nemala inú možnosť, iba mu auto nechať pred prácou.

Haló, nerobte nám z parlamentu TO!
Pondelkové ráno pred parlamentom bolo rušné – dofrčala tam Barbora Richterová, jedna z mamičiek Kollárových detí. Chcela najvyššiemu ústavnému činiteľovi teatrálne odovzdať kľúče od auta. „Odovzdávku“ auta Kollárovi pritom Richterová sľúbila aj s... Čítať ďalej
26 | 04 | 2023 | Eka Balaskova

Pamätná tlačová beseda

V polovici júna Richterová dokonca oslovila všetkých poslancov listom, v ktorom obvinila predsedu parlamentu z fyzického násilia, ktorého sa na nej dopustil pred 12-timi rokmi na Floride. Kollár to na tlačovej besede s dobre zahranými emóciami vysvetlil tým, že Richterová „hodila decko cez celú miestnosť“, v čom mu bola svedčiť aj speváčka Patricia Vitteková.

Napriek tomu, že Kollárovo konanie odsúdil každý súdny človek, predseda parlamentu sa niekoľkokrát vyjadril v zmysle, že ak by šlo o „decko“, urobil by to znova. Konflikt Kollár-Richterová sa prehlboval, „namočená“ doň bola aj SIS, veď ju viedol práve nominant Sme rodina a neidentifikovateľné autá Richtreovú údajne sledovali. K veci sa vyjadroval kadekto, nevyhol sa tomu ani Štefan Hamran, ktorý u Braňa Závodského priznal, že ak je to tak, predseda parlamentu má problém.

Nepomohli ani rozprávky z postele

Zrejme v snahe vylepšiť si u voličov renomé, Boris Kollár v júli zavesil na svoj facebookový profil video, v ktorom rozpráva synovi Markusovi rozprávku ... V statuse k videu multiotecko Kollár pripomína, že slovenské ľudové rozprávky sú plné hororových scén. Vymknúť sa z tejto tradície rozhodne nechcel ani on. Zlá Marienka upálila chuderu starú dôchodkyňu ... Blonďavé chlapča evidentne nevyzeralo, že by ho oteckova rozprávka uspala, skôr naopak.

Borisove rozprávky z postele (VIDEO)
Markus, jeden zo synov Borisa Kollára, chcel od otecka počuť rozprávku. A ten mu ju aj povedal ... ak však čakáte niečo v zmysle dobro vždy zvíťazí nad zlom, pán predseda Národnej rady vás veľmi rýchlo vyvedie z omylu. Kollár tak Markusovi... Čítať ďalej
19 | 07 | 2023 | Eka Balašková

Diskreditoval sa sám

„Sľúbil postaviť 100 000 bytov, no z nich dnes nestojí ani drevená lata; preslávil sa podvodným plagiátorským titulom a on sa za to ani nehanbil; flagrantne porušoval sebou schválený núdzový stav, keď vozil “kamarátky” do lekárne. Za štátne; Na verejnosť prenikali a prenikajú jeho mimoriadne vulgárne komunikácie s veľmi mladými dievčatami. A nielen dievčatami; keď Sulík oslavoval s Geissenovcami a išiel vypiť bar, kto tam s nimi sedel? Samozrejme, náš Boris,“ všimol si Marek Kurta z hnutia Republika v auguste.

Nikdy nebol anjel

Mnohí nechápali, ako sa na čelo parlamentu mohol dostať človek s minulosťou Borisa Kollára. Ten sa proti tvrdeniam o kontakte s ľuďmi z podsvetia síce bránil tým, že s mnohými vyrastal v bratislavských uliciach, no kontakty s nimi mu evidentne nevadili ani v dospelosti, kedy sa niekoľkokrát poslavil pred súd ako svedok v kauzách, v ktorých figurovali ľudia z organizovaného zločinu.

Toto máme na čele parlamentu, vážení!
Hoci Boris Kollár už druhé volebné obdobie požíva honor poslanca, dokonca predsedu NR SR, jeho minulosť rozhodne nie je taká „voňavá“, ako by sa mohlo zdať. Ako sám o sebe tvrdí, nefacká ženy z plezíru, no bývali časy, keď robil onakvejšie veci.... Čítať ďalej
27 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Ale späť k Richterovej...

Ešte pár dní pred voľbami Richterová s úmyslom dať ľuďom chrobáka do hlavy zverejnila záznam hovoru, kde Kollár ešte v roku 2019 financovanie strany „lepil, ako sa dalo“ a rovnako to bolo s výživným pre jeho už v tom čase početné potomstvo. Richterová konštatuje, že politika musí dobre sypať, lebo aktuálne má Kollár niekoľko nehnuteľností v lukratívnych destináciách.

Šikanuje a terorizuje si syna

Richterová zverejnila video z auta, v ktorom hovorí o tom, že Kollár šikanuje ich spoločného syna. Robí tak podľa nej pred celým Slovenskom v akomsi rozhovore tým, že sa o jej synovi vyjadril v zmysle, že je najslabší v triede.

„Toto si dnes vypočuje môj Artur, toto na neho vyskočí. Ako o ňom otec hovorí, že je nešikovný a že tú školu mu nezaplatil preto, lebo je najslabší v triede,“ hovorí Richterová a na kameru ukazuje vysvedčenia, na ktorých mal Arturko najlepšie známky. Richterová si myslí, že Boris Kollár zistil, že ju nemá ako terorizovať, no aby sa jej pomstil, Artur musel počas prázdnin absolvovať hodiny a dni u psychológov a špeciálnych pedagógov, aby Kollár zistil, či je schopný absolvovať normálnu školu. V inom videu pritom Richterová podotýka, že Kollár sa musí pri medzinárodných rokovaniach neskutočne potiť od nervozity, pretože neovláda angličtinu.

Ponižovať si potomstvo, to mu ide. Angličtina vôbec (VIDEO)
Barbora Richterová sa už nepúšťa len do Kollára a jeho voličov, ktorým podľa nej na oblbnutie stačí kľúčenka a balón s logom hnutia, najnovšie si na sociálnej sieti podala aj Barboru Balúchovú a jej dieťa. Boris Kollár totiž robil živé vysielanie... Čítať ďalej
25 | 09 | 2023 | Eka Balaskova

Neplatí školné

„Hlavne že si Kollár chodí 3 krát do mesiaca s milenkami po Dubajoch  a takto sa zachoval k vlastnému synovi, ktorý má len 12 rokov. V texte sa píše že informácia o školnom bola podpísaná oboma rodičmi- súhlasil s tým, ešte sa pamätám ako som sa ho to 3 krát pýtala, či chce aby tam chodil. Neskutočné ako sa jeden “rodič” dokáže zachovať k vlastnému dieťu,“ soptí Richterová na Kollára na Facebooku a prikladá list zo školy, kde je upozornená na nezaplatené školné.

Facebook / Barbora Richterová

„A potom robí s tým spoteným Pčolinským videjká ako sa stará o deti a platí im školy. Však prečo neurobiť synovi , ktorého inak ako decko ani nenazve ešte väčší stres... Nestačí že ho otec sprosto odkopol, že prišiel o futbal, zoberme mu ešte školu a kamarátov. Však si zvykne nie?.. Otrasie sa... Podľa mňa súhlasil aby na škole pokračoval len preto aby mu mohol toto urobiť,“ uzatvára Richterová.

&set=a.410743055698968

Vážení čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať.

Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!