Poslanec SMER SSD sa zabáva! Do pokukania!
08 | 10 | 2023 I Eka Balašková

Ľuboš Blaha sa zase raz baví. Nie, nie je to radosť z rodiacej sa koalície, o ktorej už, ako podpredseda Smeru má určitú predstavu, skôr sa baví na politických súperoch. „Tlieska im“ za to, že ešte len chcú zložiť koalíciu a už si nadávajú do zlodejov.

Na svojom telegramovom kanáli Blaha najskôr rozoberá piatkové obvinenie Alojza Hlinu voči Milanovi Majerskému, pobavil ho aj ex-saskár Klus, ale asi najviac „do popuku“ mu je z Miroslava Žiaka a jeho chýbajúcich dvoch hlasov. Zvyšok Blahovho príspevku na Telegrame už nie je až taký vtipný - pripomína, že Slovensko by malo solidarizovať aj s obeťami teroristického útoku v Izraeli. Súcit s obeťami vyjadrili aj najvyšší ústavní činitelia, ktorí ho rovnako, ako Blaha odsúdili.

Saskár Hlina

„SaSKA sa prostredníctvom svojho Alojza Hlinu tvrdo pustila do KDH-ákov. Vraj si ich šéf nakradol peniaze na svoj dom a vraj je vydieraný. Ja len, že títo chcú spolu vládnuť. A potenciálnych koaličných partnerov už teraz označujú za zlodejov. Perfektné,“baví sa Blaha a pripomína, že práve ten Majerský pred voľbami nepriamo PS a SaS označil kvôli LGBTI ideológii za pliagu a už teraz si nadávajú do zlodejov. Vládu v tomto zložení už teraz Blaha označuje za riadne zúfalstvo.

HLINA TO DAL NA MATOVIČA! ZAÚTOČIL na Majerského: Je VYDIERATEĽNÝ, pomáha Ficovi zložiť vládu!
Hlina vytasil obvinenie á la Matovič! Bývalý predseda KDH Alojz Hlina sa tentoraz prebojoval do parlamentu na kandidátke SASKY. Ešte ani nestihol zložiť poslanecký sľub a už útočí. Na sociálnej sieti si podal súčasného lídra KDH Milana Majerského.... Čítať ďalej
07 | 10 | 2023 | Eka Balašková

Americký mopslík

„Medzitým sa s nami rozlúčil Martin Klus. Najslávnejší audítor na svete. A šup ho rovno do USA. Domov je domov. Ja len, že takto fungujú americkí mopslíkovia. Keď je zle, tak sa o nich Veľký brat postará - za služby vlasti. Americkej vlasti. Pre nich je vlastne politická kariéra win-win. Buď vyhrajú voľby a slúžia USA, alebo prehrajú a USA pre nich vymyslí nejaké teplé miestečko v Amerike. Imperializmus v praxi. Jdu blejt, velebnosti,“ píše Blaha na Telegrame.

Dvojhlasová krádež Miroslava Žiaka

Blaha sa baví aj na exposlancovi Žiakovi, ktorý si posťažoval na volebný podvod – okradli ho o dva hlasy. Podpredseda Smeru v tejto súvislosti cituje komentár Olivera Bakoša z Pravdy, ktorý si „podal“ Žiaka aj v súvislosti s jeho bojom proti hoaxom práve hoaxmi. Žiak sa podľa komentátora Pravdy do parlamentu zjavne neprekrúžkoval iba preto, že na rozdiel odo mňa nedisponoval ruským pasom.

"Pravdepodobne iba vďaka tomuto pasu („neznámej ruskej ženy, narodenej v roku 1994“, ktorá navyše vraj pôvodne mala aj úplne iné vlasy ako Blaha) získal potom Blaha vo voľbách asi tak 220 478 preferenčných krúžkov, teda približne 60-krát viac ako Žiak (3 628), pretože ten takýto ruský pas už nemal. Teda ani svoj, ani Blahov, ani onej neznámej ženy,"cituje Blaha komentár. No a Blahovi je zase raz do smiechu, lebo veď čo už má robiť iné, ako smiať sa, keď si zo SaSky robia posmech aj v liberálnej Pravde.

„Milý Žiak, všetci vieme, ako to bolo - tie tvoje dva krúžky ti ukradol Putin! Kto iný? Ty naše chúďa! Si ďalšia obeť ruského imperializmu, plačeme všetci potoky sĺz,“ uťahuje si zo Žiaka Blaha.

MANIPULÁCIE S PREFERENČNÝMI KRÚŽKAMI PRI VOĽBÁCH ?
Ešte sme sa nespamätali zo škandálu, za ktorým stojí strana OĽANO v súvislosti s kupovaním hlasov rómskych voličov a už tu máme ďalšie podozrenie. Miroslav Žiak, kandidát za stranu Sloboda a Solidarita má podozrenie z manipulácie preferenčných... Čítať ďalej
06 | 10 | 2023 | Mária Sliacka

Ďalej už to také zábavné nie je

Blaha pokračuje konfliktom medzi Palestínou a Izraelom a konštatuje, že Izrael bude vojensky jasne dominovať - obáva sa masakrov.

„Štát Izrael vznikol na palestínskom území na základe rozhodnutia západných mocností a dnes v rozpore s medzinárodným právom okupuje palestínske územia. Palestínčania sa ich snažia získať späť silou. V prípade Ukrajiny a Ruska celý západný svet na čele s USA kričí, že ak Rusko okupuje ukrajinské územia, treba posielať zbrane Ukrajincom, ktorí sa ich snažia získať späť silou. A vraj treba nenávidieť Rusko. Tak sa teda logicky pýtam: znamená to, že celý západný svet teraz začne posielať zbrane Palestínčanom a uvalí sankcie na Izrael? Alebo žeby nie? Žeby zase na Západe zvíťazilo pokrytectvo?,“ pýta sa poslanec Blaha s tým, že Slováci volajú po mieri Všake. Ako na Ukrajine, tak aj v Palestíne. Lebo Slováci sú „mieroví extrémisti.

„A takí aj ostaneme,“ uzatvára Ľuboš Blaha aj s prianím pekného víkendu.

Útoky odsúdili aj ústavní činitelia

"Je mi ľúto všetkých ľudských životov, bezbranných žien, detí, otcov, ktorých títo teroristi zavraždili," podotkol. Zároveň vyjadril hlboké pohoršenie nad konaním Hamasu a všetkým príbuzným obetí vyjadril úprimnú sústrasť. "Izrael, si v našich myšlienkach a modlitbách," dodal Kollár. Teroristické útoky na platforme X odsúdila aj prezidentka Zuzana Čaputová, ktorá vyjadrila solidaritu so všetkými obeťami agresie.

Prezidentka odsudzuje útoky proti Izraelu, pridáva sa šéf parlamentu
Prezidentka SR Zuzana Čaputová dôrazne odsudzuje teroristické útoky proti Izraelu. Napísala to na platforme X, zároveň vyjadrila solidaritu so všetkými obeťami agresie. Izrael je vo vojne a má plné právo tvrdo zakročiť proti Hamasu, pridal sa Boris... Čítať ďalej
07 | 10 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Vážení čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať.

Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!