"Pán prezident" Rizman: Vedeli ste, že má exmanželku a syna? (GALÉRIA)
08 | 10 | 2023 I Eka Balašková

Kým sa dali dokopy v súkromí, spojili ich pracovne rovnaké záujmy. Zuzana Čaputová tvorí s Jurajom Rizmanom pár už niekoľko rokov. Kým Čaputovej potomstvo je mediálne známe, dcéra Emma je prezentovaná ako nádejná modelka, tvár druhej dcéry tiež nie je neznáma, Juraj Rizman má so svojou ex syna.

Pár tvoria Čaputová s Rizmanom oficiálne od mája 2020 a Pluska už vtedy kontaktovala Rizmanovu ex, pani Ľubicu. Hoci verejne sa oslovovali romanticky, niekde to predsa len škrípalo. Rizman pred tým, ako svoj vzťah s Čaputovou oficiálne oznámili, robil jej poradcu. Po pohrebe kráľovnej Alžbety II. z neho však v Británii urobili nášho prezidenta.

a.

Zdroj: FB/Anna Belousovová

Nekomentovala

Keď sa Čaputová s Rizmanom rozhodli zverejniť svoj vzťah, pani Ľubica Rizmanová pre Plusku na otázku, ako tento vzťah vníma, reagovala len veľmi stroho.

„Nebudem sa k tomu vyjadrovať,“ odbila Plusku Rizmanová, ktorá bola za Rizmana vydatá minimálne desať rokov. V januári 2013 sa im narodil syn Juraj.

Facebook@Juraj Rizman
Juraj Rizman pred budovou RTVS v Mlynskej doline
Juraj Rizman pred budovou RTVS v Mlynskej doline
Facebook
Zuzana Čaputová, Juraj Rizman, foto: FB/ZČ
Zdroj: screenshot Facebook
zdroj(instagram@juraj_rizman_sk)
Zuzana Čaputová s priateľom Jurajom Rizmanom / Instagram (@juraj_rizman_sk)
Juraj Rizman
Juraj Rizman
Zdroj: Facebook J. Rizman
Prezidentka Zuzana Čaputová tvorí pár s Jurajom Rizmanom. Ich prvý spoločný záber na verejnosti. Zdroj foto: Facebook (Zuzana Čaputová)
Juraj Rizman pred budovou RTVS v Mlynskej doline
Juraj Rizman

 

Kde bol problém

Hoci Rizman manželku oslovoval „piškótka“, či „miláčik“, niekde to zrejme škrípalo. Pluska píše, že problémom mohli byť peniaze, hoci pani Rizmanová si na „drahé handry“ veľmi nepotrpela. A tak hoci mali rovnaké záujmy, šli „od seba“.

BIZARNÉ české reakcie o slovenských voľbách: VRCHOLNÉ POHŔDANIE SLOVENSKÝMI VOLIČMI I DEMOKRACIOU!
České médiá sa smejú vlastným politikom! Česká ministerka obrany Jana Černochová sedí už od nedele v kancelárii a spolu so svojimi poradcami začína prepisovať obrannú stratégiu Českej republiky. Na Slovensku totiž vyhral Smer Roberta Fica... O téme... Čítať ďalej
07 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik