Nobelov výbor pochopil: Zo Zelenského mierotvorca nebude
07 | 10 | 2023 I Diana Zaťková

Nórsky Nobelov výbor pochopil, že Zelensky nebol, nie je a nikdy nebude mierotvorca. Ani doma a ani vo svetovom meradle. Skonštatoval to v reakcii na udeľovanie Nobelovej ceny za mier generál vo výslužbe Jozef Viktorín (Republika).

Zo Zelenského mierotvorca nebude

Preto je podľa Viktorína nutné rozhodnutie výboru pre udeľovanie Nobelových cien seriózne oceniť. "Tí, čo mali do týchto dní zavreté oči, zdá sa, začínajú vidieť, čo iní videli už dávno. Ide to síce pomaly, ale predsa," píše na sociálnej sieti.

"Ak by toto mal byť začiatok nového procesu vnímania diania vo svetovom, alebo minimálne európskom meradle – bol by to dobrý signál pre Slovensko, pre nás všetkých," dodáva.

Slovensko má iné starosti

Viktorín si myslí, že my na Slovensku máme iné starosti, ako vývoz zbraní na Ukrajinu, ako ohrozovanie našej vlastnej bezpečnosti. Máme tu problémy, ktoré sa bezprostredne dotýkajú životov občanov Slovenska. "Riešiť naše starosti a nie starosti iných – to bude doslova priorita novo sa tvoriacej vlády. Nech bude mať akékoľvek zloženie."

HAMAS ZAČAL VOJNU PROTI IZRAELU! (FOTOGALÉRIA)
Yoav Gallant, izraelský minister obrany, oznámil, že militantná skupina Hamas začala vojnu proti Izraelu a zaviazal sa, že „Izrael zvíťazí“, informuje agentúra Associated Press. Desiatky bojových lietadiel IDF v súčasnosti útočia na niekoľko cieľov... Čítať ďalej
07 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

A Ukrajina?

Podľa generála by už bolo na čase, aby ukrajinskí politici konečne pochopili, že chodiť po Európe a vydierať miestne vlády, musia vymeniť za snahu ochraňovať vlastné obyvateľstvo.

"Že nastal čas na zmenu priorít – nechodiť a natŕčať ruky so slovami dajte lebo nemáme zbrane, muníciu, vojenskú techniku, ale miesto toho prevziať zodpovednosť za občanov Ukrajiny. Inak povedané, mali by ich prestať posielať na smrť," apeluje Viktorín.

"Takto sa mier nebuduje. Som rád, že to pochopil aj nórsky Nobelov výbor, ktorý udelil Nobelovu cenu za mier za rok 2023 iránskej ľudskoprávnej aktivistke Narges Mohammadiová," uzavrel Viktorín.

KAŽDÝ SA CÍTI OHROZENÝ! Projekt multikulturalizmu vo Švédsku spustošil krajinu
Chceme to aj u nás? Rozsah vojen gangov vo Švédsku narástol do takej miery, že mainstreamové médiá si zrejme začali uvedomovať, že multikulturalizmus spustošil krajinu, informuje Breitbart. Migranti privliekli do Švédska vojnu gangov „Každý sa... Čítať ďalej
07 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik