Fico vysvetľuje mainstreamu: ČO SA STALO VO VOĽBÁCH? (VIDEO)
07 | 10 | 2023 I Eka Balaskova

Robert Fico sa aj po voľbách vracia k „video sérii“ Čo sa nezmestilo na tlačovku. V tej aktuálnej časti rozoberá voľby a dianie bezprostredne po nich, nevynechal však ani kritiku novinárov hlavného prúdu, ktorí len potvrdili svoje aktivistické pôsobenie.

Zaujal ho aj odchod jedného z novinárov, ktorému by mali robiť spoločnosť ďalší, ktorí majú Slovákov za spodinu len kvôli inému názoru. Fico hovorí aj o zahranično-politickej situácii, kde aj slovenská prezidentka podporuje zrušenie veta v EP, čo by pre Slovensko a malé štáty znamenalo problém. Doma Fica zaujali nezmyselné ekonomické opatrenia vlády.

PS-ku to nemohlo vyjsť

Robert Fico po niekoľkýkrát skonštatoval, že predvolebná kampaň v plnej miere ukázala, ako pracuje slovenská žurnalistika – sú to podľa neho aktivisti, ktorí keby boli zaplatení Smerom, tak ten získa aj cez 35 percent voličských hlasov. Ako novinári, tak aj mimovládky by mali podľa Fica pochopiť, že program PS na Slovensku na celej čiare prehral.

„Za Smer vám garantujem, že keď sa pokúsia, či už cez vládu, alebo opozíciu, presadiť čokoľvek zo svojich nezmyselných názorov na život, narazia na predstaviteľov Smeru, ktorí to majú v hlave v poriadku,“sľubuje divákom Fico.

Pozdravil aj Soltésza

Fico vo svojom videu neobišiel ani informáciu, že komentátor Arpád Soltész sa rozhodol opustiť Slovensko. Tomu Fico odporučil, aby aj v zahraničí šíril nezmysly, že každý s iným názorom, ako je ten jeho, je chorý. Za choré považuje tri štvrtiny slovenských voličov, lebo nevolili SaS alebo PS. To isté v Česku odporúča aj iným, ktorí nevolili podľa ich názoru, označovali za nedemokratických, či spodinu.

ŠOKUJÚCE slová Šimečku staršieho! Lekár ho posiela na psychiatriu
Po Magde Vášáryovej tu máme ďalšieho "demokrata", tentokrát Martina Milana Šimečku. Skonštatoval to na sociálnej sieti exriaditeľ Divadla Andreja Bagara v Nitre František Javorský. Pridal sa k nemu aj publicista, politológ a poslanec za SNS Roman... Čítať ďalej
06 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakuje za alternatívu

Robert Fico sa baví na médiách hlavného prúdu, ktoré keď nemajú správy o prebiehajúcich rokovaniach, tak si všetko vymyslia. „Prakticky nič z toho, čo uverejňujú, nie je pravda,“konštatuje predseda Smeru, podľa ktorého sú to rovnaké nezmysly, ako prvé prieskumy po skončení volieb. Za otváranie očí poďakoval alternatívnym médiám a ubezpečil, že čo má byť zverejnené, včas zverejnené bude.

Ďalšie Ficove témy

Nezabudol ani na migráciu, upozornil na zvýšený tlak na pretlačenie zrušenia práva veta v EÚ, ktoré podporuje aj prezidentka. „Ak nám zoberú právo veta, celú Európsku úniu budú riadiť len Nemecko a Francúzsko a my sa budeme len nemo prizerať a realizovať rozhodnutia, s ktorými absolútne nesúhlasíme,“varuje Fico s tým, že bez práva veta stráca členstvo SR v EÚ význam.

Pripomenul aj fakt, že už aj USA pripúšťa, že Rusko od začiatku ŠVO získalo viac územia, ako Ukrajina, ale nezabúda ani na prezidentku, ktorá stále nerozumie Slovensku, ktorá s Ódorovou vládou zo Slovenska urobí najchudobnejšiu krajinu EÚ, ale pokojne odklepne nákup zbraní z Izraela. Fico síce nevolá po zapaľovaní áut, ale už by rád videl odborára, ktorý sa zastane slovenských zamestnancov. Veď už aj európsky politik Jean-Claude Juncker hovorí o tom, že Ukrajina so svojou korupciou do EÚ nepatrí.

Demokraciu nemôžu zachrániť ľudia bez úcty k demokratickým pravidlám
Nikdy som sa nevysmieval porazeným vo voľbách. Niektorí ľudia si však zaslúžia moje hlboké pohŕdanie nie za to, že nevedeli emočne spracovať výsledky hlasovania a nedokázali sa zmieriť s vôľou ľudu, ale za to, že urážajú voličov za ich slobodnú... Čítať ďalej
07 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Šašo na záver – NAKA

Podľa Fica prípad jasnej korupcie Matoviča v rómskych osadách je príkladom, ako fungujú nominanti OĽaNO v tejto elitnej jednotke a pripomína, že aj ministerstvo vnútra donedávna viedol Roman Mikulec z tohto hnutia.

Vážení čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať.

Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!