Budú v Rusku prezidentské voľby?
07 | 10 | 2023 I Milan Laca

Kadyrov navrhol zrušiť ruské prezidentské voľby kvôli špeciálnej operácii.

Kadyrov navrhuje neusporiadať  v Rusku prezidentské voľby kvôli špeciálnej vojenskej operácii, alebo ich spojiť s Putinom.

Reálny návrh?
Čečenský vodca Ramzan Kadyrov navrhol zrušiť nadchádzajúce prezidentské voľby v Rusku, kvôli špeciálnej operácii, alebo ich usporiadať len s jedným kandidátom - Vladimirom Putinom, informuje RIA Novosti.
Atentát na nemeckého politika! Že by Ukrajinci?
Deutschland Kurier pripustil účasť SBU na útoku na Chrupallu! Útok na spolupredsedu strany Alternatíva pre Nemecko (AfD) Tina Chrupallu mohla vykonať Bezpečnostná služba Ukrajiny(SBU). Informuje o tom portál Deutschland Kurier. Podozriví „V... Čítať ďalej
07 | 10 | 2023 | Milan Laca
Má narodeniny
Kadyrov urobil toto vyhlásenie na veľkom zhromaždení v centre Grozného, ​​venovanom Putinovým 71. narodeninám. Podľa úradov sa na ňom zúčastnilo asi 25 tisíc ľudí. Putin má dnes (7.10.2023) 71 rokov.
Jeden kandidát

"Navrhujem teraz, keď bude pokračovať špeciálna vojenská operácia, jednomyseľne rozhodnúť, že vo voľbách budeme mať jedného kandidáta - Vladimíra Vladimiroviča Putina. Alebo voľby dočasne zrušiť, pretože nemáme iného človeka, ktorý by dnes mohol brániť našu krajinu", povedal čečenský vodca.

Pocta
Putina označil za najmúdrejšieho politika a bojovníka, čestného a korektného človeka, ktorý nikdy neopustí svojich vlastných ľudí a zo všetkých síl sa snaží zachovať tím. Navyše, dodal Kadyrov, prezident sa vždy "ponorí" do všetkých problémov regiónov, vrátane Čečenska.
Ešte sa nič nevie... 
Ruské prezidentské voľby budú v roku 2024. Predvolebná kampaň sa ešte nezačala a Putin zatiaľ neoznámil svoj zámer opäť sa uchádzať o post hlavy štátu.
KAŽDÝ SA CÍTI OHROZENÝ! Projekt multikulturalizmu vo Švédsku spustošil krajinu
Chceme to aj u nás? Rozsah vojen gangov vo Švédsku narástol do takej miery, že mainstreamové médiá si zrejme začali uvedomovať, že multikulturalizmus spustošil krajinu, informuje Breitbart. Migranti privliekli do Švédska vojnu gangov „Každý sa... Čítať ďalej
07 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik