TU SA TO HEMŽÍ RUSKÝMI AGENTMI! Už aj Čaputová je pod ich vplyvom
06 | 10 | 2023 I Diana Zaťková

Ukrajina nepriamo obvinila Čaputovú z toho, že je pod vplyvom ruských agentov. Alebo je sama ruská agentka! A my blázni sme si až doteraz mysleli, že je americká agentka. A ona je pritom ruská... To je pecka. Takto reagoval Ľuboš Blaha na obvinenia Kyjeva. Okomentoval aj odchod novinára Soltezsa zo Slovenska a ostré slová Jean-Claude Junckera o ukrajinskej korupcii.

Čaputová si to z Kyjeva zlizla

Prezidentka Zuzana Čaputová sa postavila proti zámeru ministerstva obrany poskytnúť ďalší balík vojenskej pomoci Ukrajine v situácii, keď parlamentné voľby vyhrali strany, ktoré takúto pomoc odmietajú. Okamžite na to reagoval tajomník ukrajinskej bezpečnostnej rady Olexij Danilov, ktorý kritizoval, že Slovensko podlieha ruskému vplyvu.

"Treba si uvedomiť, že vplyv ruských agentov na Slovensku je úplne šialený. Najskôr boli v Prahe, ale potom, vzhľadom na to, že im tam dali trochu zabrať, sa presunuli do Bratislavy," tvrdí Danilov. Podľa jeho slov by Európska únia mala pozorne sledovať takýto vývoj.

A na Danilova, ako inak, reaguje podpredseda Smeru Ľuboš Blaha. "Zuzana Čaputová zastavila dodávku zbraní na Ukrajinu, lebo jej vláda na toto rozhodnutie už nemá žiadne právo. Fajn. Vtipné na tom je, že z Ukrajiny okamžite prišla reakcia, že na Slovensku majú strašný vplyv ruskí agenti. Z toho logicky vyplýva, že Ukrajina nepriamo obvinila Čaputovú z toho, že je pod vplyvom ruských agentov. Alebo je sama ruská agentka," úsmevne si vysvetľuje paradox smerák.

"A my blázni sme si až doteraz mysleli, že je americká agentka. A ona je pritom ruská... To je pecka. Nuž, vitajte v klube, Zuzana Stepanovna, ponúkneme vodečku? Ja len, že to tu už nikto nič negarantuje?," vtipkuje politik ďalej.

ČAPUTOVÁ STOPLA VOJENSKÚ POMOC UKRAJINE! Musí rešpektovať výsledky volieb
Prezidentka Zuzana Čaputová zarazila úradnícku vládu! Postavila sa proti zámeru ministerstva obrany poskytnúť ďalší balík vojenskej pomoci Ukrajine v situácii, keď parlamentné voľby vyhrali strany, ktoré takúto pomoc odmietajú, informoval Denník N.... Čítať ďalej
05 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Prvé lastovičky už odlietajú do zahraničia

Blaha reagoval aj na novinku, že novinár Arpád Soltesz, ktorý sa už v minulosti o Slovákoch vyjadroval ako o bielej spodine, definitívne opustil Slovensko a odsťahoval sa. Myslí si totiž, že slovenskí voliči sú nepoučiteľní a zhruba 75 percent slovenského elektorátu sú choroba a fašisti.

"Výbornú správu priniesol aj Arpád Soltesz, ktorý kedysi Slovákom nadával do "čvargy". Najnovšie Slovákom vynadal, že sme "choroba". Áno, Soltesz je odporný rasista, ktorý nenávidí občanov Slovenska - ale dobrou správou je, že takýto truľo aj tak nemôže Slovákov uraziť. A výbornou správou je to, že si chaloš zbalil kufre a konečne vypadol z krajiny," okomentoval smerák.

A ešte poprosil Stankeho a "ďalších paviánov", ktorí nám pred voľbami sľúbili, že odídu zo Slovenska, ak vyhrá Smer, že by láskavo splnili svoj sľub. "Buď ako Arpi a odíď."

Odišiel! Arpád Šoltéz už opustil Slovensko
Novinár Arpád Šoltéz ,ktorý sa už v minulosti o Slovákoch vyjadroval ako o bielej spodine definitívne opustil Slovensko a odsťahoval sa. Podľa jeho slov sú voliči nepoučiteľní a on nevidí dôvod, prečo by ich mal presviedčať o opaku. A tak prvé... Čítať ďalej
05 | 10 | 2023 | Ivan Mihale

Juncker - ďalší Putinov agent

Blaha si nenechal ujsť ani vyhlásenie bývalého predsedu Európskej komisie (EK) Jean-Claude Junckera. Ten zavrhol možnosť vstupu Ukrajiny do EÚ a označil ju za totálne „skorumpovanú“. 

„Každý, kto má niečo spoločné s Ukrajinou, vie, že je to krajina, ktorá je skorumpovaná na všetkých úrovniach spoločnosti. Napriek svojmu úsiliu nie je pripravená na pristúpenie,“ povedal Juncker počas rozhovoru pre nemecký portál Augsburger Allgemeine zverejnený vo štvrtok.

„Dávať falošné sľuby“ Ukrajincom o vstupe do EÚ „by nebolo dobré ani pre EÚ, ani pre Ukrajinu,“ dodal Juncker, ktorý bol v rokoch 2014 až 2019 šéfom v Berlaymont v Bruseli.

"Bývalý predseda EK Juncker označil Ukrajinu za totálne skorumpovanú krajinu. No chápete - ďalší Putinov agent. Sú všade. Skontrolujte si radšej chladničku, či tam nejakého nemáte," reaguje sarkasticky poslanec.

Jean-Claude Juncker, zdroj foto: Getty Images

"My všetci predsa vieme, že na svete niet voňavejšej demokracie ako je Ukrajina. Zasľúbená zem bez oligarchov a zlodejov. Modro-žltý raj. A tí ruskí agenti ako Juncker takto hnusne ohovárajú nášho milovaného Volodymyra. No fuj. Že sa nehanbia. Ruku na srdce. Nejako sa to tým slniečkarom rúca," uzavrel Blaha.

Exšéf EK Juncker: UKRAJINA JE TOTÁLNE SKORUMPOVANÁ! Kyjev v EÚ? Zbláznili ste sa?
Odmieta kandidatúru Kyjeva do EÚ! Bývalý predseda Európskej komisie (EK) Jean-Claude Juncker odsúdil možnosť vstupu Ukrajiny do EÚ a označil ju za masívne „skorumpovanú“, informuje POLITICO. Juncker zúri „Každý, kto má niečo spoločné s... Čítať ďalej
06 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik