Len nezradiť národ za tridsať strieborných
06 | 10 | 2023 I Mária Škultétyová

Nezobrať tridsať strieborných a nezradiť druhý raz. Ani za cenu premiérskeho kresla. Zvlášť, ak prihliadame na výsledky volieb.Nehrať sa na porazeného víťaza, nevydierať a neoklamať voličov.

Môj sused volil Pellegriniho. Nie preto, žeby mu bol dvakrát sympatický.  Naopak. Nadával naňho a volal ho zradcom. Aj preto dlho váhal, či má dať hlas jemu alebo Ficovi. Nakoniec si povedal: „Budem voliť Hlas, aby mal Fico s kým zložiť vládu.“

Stalo sa, ako predpovedal. Fico skladá vládu.

Rokuje s lídrami strán, ktoré ho neopľuli. Po predvolebných debatách by sa dalo čakať, že Pellegrini nebude až taký problém.

Vyjadril sa, že Smer mu je hodnotovo blízky,  bližšie ako PS.  Jeho najnovšie vyjadrenia po stretnutí s prezidentkou však potvrdzujú povesť, ktorá sa k nemu viaže od vzniku Hlasu: ani ryba, ani rak. Hrá to na obidve strany.

Ak za jeho niekdajšie koketovanie s PS strácal voličov, teraz už aj tých zvyšných nadobro stratí. Ak zradí ľudí vstupom do vlády s PS, možno aj za vytúžené premiérske kreslo, budú to „krvavé“ groše.

Svet sa obracia v kravskú p.č.! Posielam prostredník všetkým, ktorí ma považujú za fa..stu, alebo homofóba
"Tolerancia už plieska vo svojich dúhových farbách tak, že to zaslepuje oči. Veď nech si každý pochoduje s kým chce, akým smerom chce, len nech dá pokoj. Budem bojovať proti takýmto toxickým influencerom, akým je napríklad český aktivista Daniel... Čítať ďalej
27 | 07 | 2023 | Gabriela Fedičová

Vážení čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať.

Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik