ZÁHADNÁ TRAGÉDIA Sestra našla doma mŕtveho brata aj jeho psa: Môže za to psychiatrický pacient?
05 | 10 | 2023 I Diana Zaťková

Nie, tentoraz nie je reč o Igorovi Matovičovi. Polícia v Prievidzi vyšetruje záhadnú smrť 60-ročného muža. Po tom, čo sa mu nevedeli dovolať, v byte na sídlisku jeho bezvládne telo našla sestra. Mŕtvy bol taktiež jeho pes.

 

V tom čase sa na mieste činu nachádzal aj jej 32-ročný syn. Policajti ho okamžite zadržali. Podľa informácií TV Markíza, ktorá o prípade informovala, sa nedávno vrátil z psychiatrie. Jeho rodičia nechcú uveriť tomu, že by ublížil svojmu strýkovi. A rovnako nechápu, prečo by usmrtil jeho psa.

Polícia reaguje

Policajti vyšetrujú okolnosti úmrtia 60-ročného muža v Prievidzi, ktorý zomrel po bodnutí nožom do hrudníka. Muža podozrivého zo skutku zadržali. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie z obzvlášť závažného zločinu vraždy. Informovala o tom vo štvrtok na sociálnej sieti trenčianska krajská polícia.

Políciu privolali na Ulicu J. Murgaša v Prievidzi v stredu (4. 10.) v nočných hodinách. "Hádka dvoch mužov vyústila do fyzického útoku a skončila sa bodnutím 60-ročného muža nožom do hrudníka. Ten spôsobeným zraneniam podľahol,"uviedli policajti.

Na mieste polícia podľa nich vykonala prvotné neodkladné a neopakovateľné procesné úkony a zadržala podozrivého z tohto skutku. "S podozrivou osobou momentálne prebiehajú úkony smerujúce k objasneniu tohto skutku," dodali policajti s tým, že bližšie informácie k tomuto prípadu poskytnú, až keď im to procesná situácia dovolí.

Naštvaný Slovák pri zatarasenej hranici: TU STE TLIESKALI EÚ!
Námatkové kontroly. Tak avizoval český minister vnútra Vít Rakušan opatrenia, ktoré majú zachytávať migrantov na česko-slovenskej hranici. A o náhodné kontroly ide, informujú české Parlamentní Listy. Upozorňujú však, že inak je to na... Čítať ďalej
05 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať.

Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!