Voliči lídrovi Hlasu: Kvôli vláde s PS sme vás nevolili (FOTO)
05 | 10 | 2023 I Eka Balašková

Povolebnú situáciu a poverenie prezidentky na zostavenie vlády Robertovi Ficovi (Smer-SSD) pozorne sleduje aj Dagmar Kramplová, podpredsedníčka SNS. Tá spoločne s občanmi cez Facebook Petrovi Pellegrinimu (Hlas-SD) odkazuje, že nebol zvolený na to, aby do vlády doviedol PS, ale si žalajú pro sociálnu a pro národnú vládu.

Dagmar Kramplová svoje tvrdenie, že voliči tu nechcú vládu s PS podopiera fotkami z príspevkov, v ktorých diskutéri Petra Pellegriniho "zaväzujú", aby nezostavoval vládu s progresívcami. Aj komentáre pod jej príspevkom hovoria o nevôli voličov voči vláde s PS. Medzitým sa lídri Hlasu a Smeru medzi štyrmi očami stretli v budove Národnej rady, čo potvrdilo tlačové oddelenie Hlasu.

Jasný odkaz volieb

Na úvod Kramplová cituje niekoľko odkazov Petrovi Pellegrinimu, ktoré doslova zaplavili sociálne siete.

„Voliči vo voľbách jasne odmietli liberálno-progresívnu politiku na Slovensku, zavádzanie rôznych sociálnych a ideologických experimentov. Občania už majú dosť zdražovania, agresívneho pretláčania gender ideológie do všetkých oblastí spoločnosti. Občania vo voľbách dali jednoznačne najavo, že si na Slovensku neprajú liberálny extrémizmus, ktorý predstavuje Progresívne Slovensko a aj SaS,“  prikláňa sa Kramplová k odkazujúcim. Pridať sa k nim môžete aj vy v ankete z tohto článku:

ANKETA Chceme vládu pronárodnú, či liberálnu?
Momentálne je v najnáročnejšej pozícii na slovenskej politickej scéne zrejme Peter Pellegrini a jeho strana Hlas. Tá sa pred zhruba troma rokmi oddelila od aktuálneho víťaza volieb Smeru a práve s ním by mohla tvoriť koalíciu, v ktorej by... Čítať ďalej
05 | 10 | 2023 | Eka Balaskova

Progresívcov nechceme

„Šimečka vyhlásil, že progresívci urobia všetko pre to, aby nevznikla vláda zložená zo strán Smer-SSD, Hlas-SD a SNS. Jasný odkaz Pellegrinimu od jeho voličov znie: nechceme vládu Progresívneho Slovenska!,“ upozorňuje podpredsedníčka SNS.

Jasný postoj diskutérov

Svoje tvrdenia Kramplová podopiera fotkami obrazovky, z ktorých je jasné, aké odkazy zaplavili príspevky Petra Pellegriniho. A zhodujú sa s nimi aj tie, ktoré nechali účastníci diskusie pod príspevkom Dagmar Kramplovej.

Facebook / Dagmar Kramplová | Odkazy voličov Petrovi Pellegrinimu

Facebook / Dagmar Kramplová | Odkazy voličov Petrovi Pellegrinimu

„Jednoznačne toto tu nechceme. O čom Šimečka rokuje, keď nemá poverenie? Tu prebiehajú tiché dohody poza chrbty občanov. Pellegrini? Kade vietor tade plášť. Nerozumiem jeho voličom. Oni sa zbadajú, keď ich Pele hodí cez palubu,“obáva sa Priska. Pavel Hollý zase konštatuje, že Pellegrini by si o sebe nemal kadečo namýšľať, rovnako ako to robí aj Matovič. Jozef Škultéty si myslí, že každý si môže myslieť, čo len chce, no tu už nastupujú geopolitické záujmy veľmocí.

„Kto rátal s niečím iným? Do očí sa vám smial, do rúk vám nas...l,“ myslí si Miroslav Harant.

Je to jasné?

Hoci predseda strany Hlas-SD Peter Pellegrini po stretnutí s prezidentkou Čaputovou v utorok nevylúčil ani jednu z dvoch variant prípadnej novej vlády, zdá sa, že aktuálne má bližšie k Robertovi Ficovi. Dôkazom môže byť ich tajné stretnutie, ku ktorému došlo dnes krátko predpoludním priamo v budove parlamentu. Ich spoločnú schôdzku potvrdili z tlačového oddelenia strany Hlas-SD.

JE UŽ RUKA V RUKÁVE? Tajné stretnutie Fica s Pellegrinim
JE UŽ NOVÁ KOALÍCIA NA SPADNUTIE? Predseda a Líder Smeru-SSD Robert Fico a šéf Hlasu-SD Peter Pellegrini sa dnes v dopoludňajších hodinách tajne stretli v budove Národnej rady SR, informuje PLUSKA. Dohodli spolu novú vládu? Blíži sa... Čítať ďalej
05 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať.

Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!