JE UŽ RUKA V RUKÁVE? Tajné stretnutie Fica s Pellegrinim
05 | 10 | 2023 I Diana Zaťková

JE UŽ NOVÁ KOALÍCIA NA SPADNUTIE? Predseda  a Líder Smeru-SSD Robert Fico a šéf Hlasu-SD Peter Pellegrini sa dnes v dopoludňajších hodinách tajne stretli v budove Národnej rady SR, informuje PLUSKA. Dohodli spolu novú vládu?

Blíži sa rozuzlenie?

Hoci predseda strany Hlas-SD Peter Pellegrini po stretnutí s prezidentkou Čaputovou v utorok nevylúčil ani jeden z dvoch variantov prípadnej novej vlády, zdá sa, že aktuálne má bližšie k Robertovi Ficovi. Dôkazom môže byť ich tajné stretnutie, ku ktorému došlo dnes krátko predpoludním priamo v budove parlamentu. 

Pellegrini aj Fico prišli na stretnutie sami. Šéf Hlasu vystúpil z tmavého SUV a vošiel do budovy parlamentu hlavným vchodom. Ešte predtým sa stihol odfotiť s deťmi na terase národnej rady. Fico zvolil bočný vchod cez garáž, približuje Plus 1 Deň. To, že v parlamente mali spoločnú schôdzku denníku potvrdili z tlačového oddelenia strany Hlas-SD.

Počúvajte!

Možno sa ale predsa len dozvieme viac, lebo iba pred pár minútami Pellegrini na sociálnej sieti avizoval, že dnes podvečer vystúpi v relácii Slovenského rozhlasu.

"Dnes o 17.00 hod. budem diskutovať v Rádio Slovensko v relácii Otvorene s Annou Vargovou. Budem rád, ak si reláciu vypočujete," uviedol líder Hlasu.

Hlas bude rokovať s víťazom volieb,nevylúčil ani jeden variant koalície
Predsedníctvo strany Hlas-SD zatiaľ nevylúčilo ani jeden z dvoch variantov prípadnej novej vlády. Rokovať bude strana najskôr s víťazom volieb, teda so stranou Smer-SD. Uviedol to predseda Hlasu-SD Peter Pellegrini po stretnutí s prezidentkou... Čítať ďalej
03 | 10 | 2023 | Ivan Mihale/tasr

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!