Začína Borisa Kollára dobiehať karma?
05 | 10 | 2023 I Mária Sliacka

Súkromný život Borisa  Kollára je na Slovensku dlhodobo predmetom mnohých vtipov, v ktorých ľudová tvorivosť začína multiotecka nazývať nelichotivo slovom zberateľ. Ľudoví zabávači to vidia tak, že si Boris vyberá ženy, ktoré  sú podľa neho  hodné vynosiť jeho dieťa a dámy- zlatokopky si následne pôrodom zabezpečia pohodlný život. Horšie však je, že Borisko nie je súkromnou osobou a reprezentuje našu krajinu. V najnovšom videu sa Zoroslav Kollár venuje svojmu menovcovi Borisovi. Vyberáme z neho pár myšlienok. 

Spáchal politickú  samovraždu

V úvode videa Z. Kollár konštatuje, že Boris Kollár si síce myslí, že nad volebnou prehrou jeho strany sa podpísala predovšetkým antikampaň, no ľudia sú presvedčení, že je to spôsobené nedostatkom úcty, pokory a spôsobom života, ktorý Boris Kollár vedie.

Pomoc Richterovej a Ferusovej. Najhorší nepriateľ je urazená a ponížená žena

Richterovú Zoroslav Kollár pozná 14 rokov, oslovila ho, pretože potrebovala pomoc po tom, čo jej Boris začal komplikovať život, lebo poskytla na jar tohto roku rozhovor Novému času. Začala cítiť zlosť a odplatu za to, že hovorila o spôsobe života otca svojich detí. A Ferusová? Tá zase bývala v byte, ktorý jej Boris platil a Zoroslav býval o poschodie vyššie. Takisto vraj potrebovala pomoc po tom, čo ju Boris po dvoch potratoch odkopol. Ostala bez prostriedkov a chcela, aby jej Zoroslav Kollár pomohol, ak to celé zverejní a Boris sa jej  bude chcieť pomstiť.

Boris Kollár mal zneužívať aj mladistvé. Začnú konať príslušné orgány?  

Zoroslav Kollár ďalej pokračuje  tvrdením, že má veľa materiálov o súkromnom živote predsedu parlamentu. Teraz však to už možno pre verejnosť nebude až také zaujímavé a so stratou politického vplyvu odídu aj Borisovi kamaráti. Jeho súkromný život, ktorý bol hanbou celého  Slovenska, bude už len hanbou Borisa Kollára. LENŽE! Má to háčik!

Správy,ktoré má Zoroslav Kollár k dispozícii, svedčia o Borisovej záľube nielen v zvrhlých praktikách, ale aj v čoraz mladších ročníkoch, lebo si často písal s dievčatami mladšími ako 18 rokov. Toto všetko by mali skúmať OČTK.

Ak sa priznáš, že si chorý , možno ťa zbavia svojprávnosti  a nebudú ťa stíhať.

Diagnóza, ktorou Boris podľa Z. Kollára trpí, sa nazýva inseminačná parafília a keď si Boris prizná, že je chorý, možno ho zbavia svojprávnosti a v tom prípade ho nebudú stíhať. Napriek tomu by sa ale OČTK mali začať  zaujímať aj o majetky Borisa Kollára . Najnovšie vraj požičal strane Sme rodina na volebnú kampaň 340 000 eur, pričom sa Zoroslav  Kollár pýta, odkiaľ má Boris peniaze.

Stará dobrá klasika

V závere videa Zoroslav Kollár cituje z knihy Ladislava Mňačka Ako chutí moc, odporúča ju do pozornosti svojho menovca. Médiá si ho možno budú ešte nejakú dobu všímať ako chorú celebritu v prípade, že by mal chuť ďalej plodiť deti. Ale návrat do politiky, ktorý Boris  plánuje? Zoroslav  si myslí, že človek by si mal dávať len reálne ciele. Politická smrť B. Kollára je istá a pýcha vždy predchádza pád.

Predchádzajúce, nemenej zaujímavé videá si môžete pozrieť TU:

Vážení čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať.

Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!