Prekvapením dňa sú "tanečky" Borisa Kollára
04 | 10 | 2023 I Gabriela Fedičová/TASR

Boris Kollár, predseda hnutia Sme rodina je ako keby celý bez seba! "Tanečky," aké predvádza sa dajú označiť, aj ako prekvapenie dňa.

Jednotky NAKA dnes ráno (4. 10.) vstúpili do rádia patriaceho šéfovi Sme rodina Borisovi Kollárovi. Na mieste má zasahovať množstvo príslušníkov. Informoval portál Startitup, ale aj denník Pravda.

Nešlo o jediné miesto, kde NAKA zasahovala! Okrem Kollárovho rádia zasahovala NAKA aj v jednej z firiem brata krajského prokurátora.

Do budovy Fun rádia mali prísť zásahové jednotky okolo 9.00 hodiny ráno na piatich autách. Podobná situácia mala nastať aj v spoločnosti Slovclean. 

NAKA zasahuje vo Fun rádiu Borisa Kollára
Jednotky NAKA v stredu ráno (4. 10.) vstúpili do rádia patriaceho šéfovi Sme rodina Borisovi Kollárovi. Na mieste má zasahovať množstvo príslušníkov. Informuje portál Startitup, ale aj denník Pravda. Nejde o jediné miesto, kde NAKA... Čítať ďalej
04 | 10 | 2023 | Gabriela Fedičová

Boris Kollár reaguje celkom chaoticky

Ako prvé oznámili: Tlačová konferencia predsedu Národnej rady SR Borisa Kollára sa uskutoční dnes, t. j. v stredu 4. októbra o 13.00 h v tlačovej miestnosti NR SR, Námestie A. Dubčeka 1 v Bratislave. Téma: Aktuálna politická situácia. Na TK sa zúčastní aj bývalý poslanec parlamentu Martin Borguľa.
TASR o tom dnes informovala hovorkyňa a riaditeľka odboru komunikácie s médiami a verejnosťou Kancelárie NR SR Michaela Jurcová.

Ako druhé oznámili: Zrušenie tlačovej konferencie predsedu Národnej rady SR Borisa Kollára, ktorá sa mala uskutočniť dnes, t. j. v stredu 4. októbra o 13.00 h v tlačovej miestnosti NR SR, Námestie A. Dubčeka 1 v Bratislave. Téma: Aktuálna politická situácia. Na TK sa mal zúčastniť aj bývalý poslanec parlamentu Martin Borguľa.
TASR o tom dnes informovala hovorkyňa a riaditeľka odboru komunikácie s médiami a verejnosťou Kancelárie NR SR Michaela Jurcová.

A po tretie oznámili: Tlačová konferencia predsedu Národnej rady SR Borisa Kollára sa uskutoční dnes, t. j. v stredu 4. októbra o 13.30 h pred budovou NR SR, Námestie A. Dubčeka 1 v Bratislave. Téma: Aktuálna politická situácia. Na TK sa zúčastní aj bývalý poslanec parlamentu Martin Borguľa. TASR o tom dnes informovala hovorkyňa a riaditeľka odboru komunikácie s médiami a verejnosťou Kancelárie NR SR Michaela Jurcová.

Vážení čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať.

Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik