Matovičova sestra VIE, prečo si želá Remišová referendum
04 | 10 | 2023 I Gabriela Fedičová

Veronika Remišová z kandidátky Matovičovej strany OĽaNO a priatelia blúznila na tlačovej besede o referende, ktoré by mohlo byť o predčasných voľbách. Jej výrok prekvapil aj samotného Igora Matoviča, ale nie je sestru, Zuzanu Belicovú. Tá presne vie, prečo by si Veronika Remišová referendum želala.

"Remišová po voľbách, keď vidí, že už asi nebude mať ministerskú stoličku a limuzínu s osobným šoférom, keďže OĽaNO pravdepodobne bude v opozícii, pripúšťa Referendum o predčasných voľbách," píše na sociálnej sieti Zuzana Belicová, sestra Igora Matoviča, predsedu hnutia OĽaNO a priatelia.

Belicová zdôrazňuje, že: "...áno, to je tá istá Remišová, ktorá sa posledného referenda o predčasných voľbách v januári 2023 nezúčastnila."

"Zdôvodňovala to aj tým, že také referendum organizujú Fico a Pellegrini vždy, keď prehrajú voľby, a že je to mrhanie verejných financií," vysvetľuje Belicová.

"Referendum je podľa nej nástroj priamej demokracie na prejavenie vôle ľudu v celospoločenských otázkach závažného významu a nie je to nástroj predvolebnej kampane nepoctivých politikov, ktorí vždy, keď prehrajú riadne voľby, neváhajú ošklbať ľudí v referende o 10 miliónov eur...," dodáva.

"Ani nie po roku, keď prehrala voľby ona, už to zrazu mrhanie verejných financií nie je.Už by neváhala "ošklbať ľudí v referende o 10 miliónov " aj ona, keď voľby prehrala. No povedzte, môže byť ešte lepšia ukážka dvojakých kilometrov a pokrytectva, než tlačovkové povolebné reči tejto osoby?" Pýta sa v závere otvorenej otázky sestra Igora Matoviča, Zuzana Belicová.

Čo povedala Remišová?

Vážení čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať.

Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!