Hlas ľudu: Kde sa dvaja bijú, tam Pellegrini vyhráva
05 | 10 | 2023 I Mária Škultétyová

Kým v prieskumoch viedol, o Smer sa ani neobtrel. Až keď ho Fico odsunul na druhú koľaj, až potom zmenil názor. Ale nikdy nepovedal, že chce ísť so Smerom.

Vo finálových predvolebných debatách sa začal k nemu prikláňať. Aj keď z jeho vyjadrení bolo jasné, že chce byť premiérom, napokon sa dal počuť,  že mu nejde o funkcie, tých už v politike veľa skúsil. Presviedčal nás, že mu ide hlavne o ľudí a o Slovensko. Slovensko je na prvom mieste.

Napokon vo voľbách bol Hlas tretí. Hovoril síce o úspechu, ale sklamanie neoklameš. Bolo vidieť, že je sklamaný. No zároveň si bol vedomý toho, že on je tým povestným jazýčkom pri skladaní vlády.

Pri prvých výsledkoch exit polu Šimečka  neskrýval radosť. Ale keď prišli priebežné  výsledky, a Smer bol stále vysoko, zamrzol úsmev jemu aj novinárom. A prvé Šimečkove slová po víťazstve Smeru by čakal málokto: „Budem robiť všetko preto, aby nevládol Fico. Odvaha? Drzosť? Velikášstvo? Všetko do radu.

Víťaz volieb dostal od prezidentky štrnásť dní na zloženie vlády. Pellegrini, s ktorým Fico počíta ako s prvým partnerom, po stretnutí s prezidentkou nevylúčil ani jeden variant účasti vo vláde. So Šimečkom už neformálne rokoval, čaká na pozvanie od víťaza volieb.

Na rade je otázka, kam sa pridá Pellegrini. Poslúchne hlasy svojich voličov a pôjde so Smerom? Alebo pôjde k tomu, kto dá viac? Hovorí, že podržtašku Smeru robiť nebude. Uznávam, že porážku od Fica znáša ťažko. Ale malo by mu ísť, ako povedal, o ľudí a o Slovensko. V mnohom  si je so Smerom najbližší.

Už sme si zvykli na to, že politici si robia z huby prdel. Iné hovoria, iné činia. Verme, že to nie je prípad predsedu Hlasu.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať.

Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

MÔŽE RÓMSKY KRÁĽ IGOR VŠETKO? OĽaNO majstrovsky zneužilo naivitu a nevedomosť! (VIDEO)
Kvôli Ficovi sa môže všetko. A tak nekorunovaný rómsky kráľ Igor “Vajda” Matovič zachraňoval demokraciu v rómskych osadách. Nech to stojí čo to stojí... Skonštatoval to v relácii plusky TERAZ TAKTO s Ankou Žitnou komentátor Dag Daniš. K... Čítať ďalej
04 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik