Zuzka: Ty len pekne skladaj vládu, Miško, a my urobíme ostatné
03 | 10 | 2023 I Mária Škultétyová

Prečo sa Zuza s Miškom smejú? Na to nám odpovie Hlas ľudu Hlavného denníka - Mária Škultétyová. Musíme však upozorniť, že nasledujúce riadky sú čistá fikcia a podobnosť s akýmikoľvek skutočnými osobami je čisto náhodná!

Miško: Sa tešíš, že ma vidíš. To je iný obrázok ako ten s Ficom. Ste boli ako kyslé mlieko. Furt sa na tom smejem.

Robert Fico, Zuzana Čaputová, foto: TASR | Prezidentka Čaputová robí nadprácu pre PS

Zuzka: Mi hovor, ale prežila som. A keď vidím, ako sa načahuje podať mi ruku, tiež sa na tom rehocem.

FOTO TASR - Jaroslav Novák | Na snímke vpravo prezidentka SR Zuzana Čaputová a vľavo predseda strany SMER-SD Robert Fico počas prijatia v Prezidentskom paláci 2. októbra 2023 v Bratislave. Prezidentka SR Zuzana Čaputová dnes poverí predsedu Smeru-SD Roberta Fica zostavením novej vlády.

Miško: Ja sa zas neprestávam smiať, keď si predstavujem, ako Pellemu hovorí: Si ma nasral, Peter, ako málo hlasov si získal. Tak si sa naparoval ako moriak, premiérom si chcel byť. Keby si sa viac snažil, mohli sme si vystačiť my dvaja. Mohol si predbehnúť toho progresívneho.

Zuzka: A ešte len bude nasratý, keď odmietne ísť s ním a pridá sa k tebe.

Miško: Si to viem predstaviť. Akosi sa mu prestáva dariť. Aj európski socialisti sa mu vyhrážajú vylúčením z frakcie.

Zuzka: A vrchol bude, keď ho odmietne aj KDH. Pozvala som ich na rozhovor.

Miško: Ja viem, ty si stará intrigánka! Keď nahodíš takýto úsmev, aj skala zmäkne, nielen oni. Si krásna, keď sa usmievaš.  Budú ti zobkať z ruky.

FOTO TASR - Martin Baumann | Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová a predseda strany Hlas - SD Peter Pellegrini počas prijatia 3. októbra 2023 v Prezidentskom paláci v Bratislave.

Zuzka: Ďakujem za lichôtku! A čo súdruh kapitán Danko? Šepká sa, že toho Róbertko nechce, bojí sa, že by sa mu klub rozpadol.

Miško: Ozaj, a toho si nepozvala?

Zuzka: A načo? Toho predsa nepotrebujeme. Ani psychopata. Ten sa dostal do riadnych s*ačiek. Bojuje proti korupcii a s Pollákom že korumpovali osady na východe. Už sa spolu s Veronou vyhrážali referendom o predčasných voľbách. Je to blázon. A Šulina netreba, ten je náš.

Miško: No vieš, ale tiež mám obavy z neho. Už všetci o ňom hovoria ako o povaľačovi. Čo keď povalí aj moju vládu?

Zuzka: Nič sa neboj. Ty len pekne rokuj, skladaj vládu. A my budeme robiť všetko preto, aby to bola naša progresívna vláda. Kresťanov zlomíme, neboj, aj s potratmi a sobášmi dúhových budú súhlasiť.

Miško: Len aby. Ale musíte sa viac snažiť ako pred voľbami. Tak som vám veril, že voľby vyhrám, už som sa videl na premiérskom kresle.

Zuzka: Sľubujem na holý pupok a svoju prezidentskú česť, že urobím preto všetko. A usmievajme sa, berie nás kamera.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Hlas ľudu: Len sa jej/ho nedotknúť
Čo si myslia postavy na fotografii (Fikcia) Fico: No konečne, to teda trvalo! Čaputová: Som sa zdráhala. Ale povinnosť je povinnosť. Ak niekoho z duše nenávidím, tak je to tento tu. Fico: Juj, či ju neznášam. Robo, len dýchaj, dýchaj, zhlboka... Čítať ďalej
02 | 10 | 2023 | Mária Škultétyová

Vážení čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať.

Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!