VERONIKA NESKLAMALA! Len pár hodín po voľbách a Remišová opäť perlí
03 | 10 | 2023 I Diana Zaťková

Zaťala privysoko! Bývalá ministerka Veronika Remišová prekvapila opäť nielen národ, ale aj svojho momentálneho šéfa Igora Matoviča. Len pár hodín po voľbách začala zvažovať otázku vyvolania referenda o predčasných parlamentných voľbách. A expremiér ju riadne potopil! Po jej vyhlásení požiadal novinárov: "Toto vystrihnite, prosím vás!"

Remišovej strana Za ľudí kandidovala v spoločnej koalícii s hnutím OĽaNO a obhájila svoju účasť v Národnej rade. Podľa všetkého však Remišová, Matovič a spol. skončia tentoraz v opozícii. Najpravdepodobnejší scenár povolebného vývoja je totiž vláda zostavená z víťaza volieb Smer-SSD spolu so stranami Hlas-SD a SNS.

A práve avizovaný návrat ľavicovej strany Roberta Fica na vládne posty nedokáže prekúsnuť viacero politikov bývalých vlád vrátane Veroniky Remišovej. Tá na povolebnej tlačovej konferencii OĽaNO uviedla, že jej strana chce detailne dohliadať na vládnutie nového vládneho kabinetu. “Budeme upozorňovať na kauzy, budeme tieto kauzy otvárať a budeme veriť, že ľudia sa už nikdy nedajú oklamať,” povedala novinárom.

Potom Remišová ešte pritvrdila a menej ako dva dni od volieb avizovala, že premýšľa aj nad možnosťou iniciovať referendum o konaní ďalších predčasných volieb. “A áno, ďalšou možnosťou je aj referendum o predčasných voľbách,“ vyhlásila.

Toto vystrihnite, prosím vás!

Vyhlásenie Remišovej však zarazilo aj lídra OĽaNO Matoviča. Ten zareagoval realistickejšie: “Možno si vysoko zaťala… Toto vystrihnite, prosím vás,” požiadal matovič novinárov. Šéfka Za ľudí Remišová si však išla svoje aj naďalej: “Uvidíme!“ Pokračovala. 

Boli sme práve svedkami začiatku treníc vnútri koalície OĽaNO a priatelia?

A JE TO TU! Vážne podozrenie na kupovanie hlasov pre OĽaNO
Národná kriminálna agentúra (NAKA) preveruje podozrenia z volebnej korupcie v Košickom a Prešovskom kraji, týkajú sa sobotných (30. 9.) volieb do Národnej rady (NR) SR. Pre TASR to uviedla Zuzana Hrabovská z odboru komunikácie a prevencie Prezídia... Čítať ďalej
02 | 10 | 2023 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!