Najhorší sýrsky zločinec v Nemecku?
04 | 10 | 2023 I Ivan Mihale

Je to najkriminálnejší sýrsky migrant v Nemecku?  Migrant obvinený zo znásilnenia 12-ročného dievčaťa a 33-ročného ukrajinského utečenca má na konte desiatky ďalších zločinov. Ak nezakročíme, je iba otázkou času, kedy sa podobné prípady môžu odohrajať na Slovensku.

Súdny proces so sýrskym žiadateľom o azyl Bilalom A., ktorý je obvinený zo znásilnenia 12-ročného dievčaťa, ako aj 33-ročného ukrajinského utečenca, prebieha na krajskom súde v Erfurte. Počet zločinov, za ktoré je súdený, ho dostáva na titulky nemeckých novín, vrátane otázok o tom, či je "najhorším sýrskym zločincom" v celej krajine.

Rôzne zločiny

Prokuratúra obviňuje 19-ročného mladíka z niekoľkých desiatok trestných činov vrátane sexuálneho znásilnenia detí s priťažujúcimi okolnosťami, lúpeže, napadnutia a únosu, uviedol nemecký denník Bild. Migrant prišiel do Nemecka len pred dvoma rokmi, ale odvtedy získal obrovský register trestov, vrátane údajného znásilnenia 12-ročného dievčaťa. Na súde k obvineniu povedal: "Náklonnosť bola vzájomná. Povedala, že odo mňa chce deti. Prisahám, že som nikomu neublížil."

Sudca však migranta rýchlo schladil a povedal, že dievča bolo "zjavne dieťaťom" a vyzeralo ako dieťa kvôli svojmu fyzickému vzhľadu. "Ak to, čo hovoríte, je pravda, potom dve ženy, ktoré sa navzájom nepoznajú, by na polícii vypovedali úplne nezávisle od seba. Prečo by to všetko mali vymýšľať?" spýtal sa sudca.

Agresívny jedinec

Bilal A. sa údajne stretol so svojou obeťou pri konzumácii alkoholu a drog. Od októbra do decembra minulého roka údajne niekoľkokrát zamkol dievča v byte jej matky na niekoľko hodín, zatiaľ čo sa jej vyhrážal, bil ju, kopal ju a ohrozoval ju nožom.

Dievčatko však podľa prokuratúry nie je jediné, ktoré migrant znásilnil. V júni 2022 údajne znásilnil, uškrtil a okradol ukrajinskú ženu v utečeneckom ubytovaní. Údajne sa jej tiež vyhrážal, že jej "vylúpne oči".

Keď ho zatkla polícia, pľul na nich a povedal im, že bude "k**vovať ich matky".

Napriek dlhému zoznamu trestných činov hrozí páchateľovi v prípade usvedčenia iba päť rokov väzenia a jeho trest by sa mohol rôznymi spôsobmi znížiť. Verdikt v prípade sa očakáva v novembri.

MIMORIADNE brutálny zločin: Ukrajinec ODPÁLIL petardu V TELE ženy
Počas víkendu došlo v susednom Česku neuveriteľne brutálnemu zločinu. Celú vec už vyšetruje polícia. V noci zo soboty (30.9.) na nedeľu (1.10.) po polnoci sa v ubytovni v Kožlanoch v Plzenskom kraji stal absolútne hrozný zločin, ktorý sa vzpiera... Čítať ďalej
02 | 10 | 2023 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!