A UŽ SA TO MELIE! Nicholsonová odkazuje Matovičovi a Sulíkovi: V uplynulej vláde do seba narazil PSYCHOPAT so SOCIOPATOM
03 | 10 | 2023 I Diana Zaťková

Keby tie 3 percentá z nášho spektra nenechali malé strany prepadnúť, Fico by koalíciu temna zostaviť nevedel. Toto skonštatoval na sociálnej sieti líder SASKY Richard Sulík. Keby do seba v uplynulej vláde nenarazil psychopat so sociopatom a keby ste si neporovnávali veľkosť lopatiek ako v pieskovisku v Medickej, Fico by dnes nemal 24%, odkázala Sulíkov Nicholsonová.

Sulík sa pustil do Demokratov

Sulík svoju myšlienku rozvinul v blogu na portáli denníka SME pod názvom Ako demokratické egá umožnili vládu Fica. 

Okrem iného spomína aj toto: "Najprv mali plné ústa rečí o tom, ako veľmi sa idú spájať, aby neprepadli žiadne „demokratické“ hlasy. Potom vzniklo či ožilo niekoľko strán, samozrejme všetky s cieľom nenechať prepadnúť žiaden „demokratický“ hlas. A ani netreba spomínať, že nikto neriešil nejaké egá. Lebo egá nikto nikdy z nich nerieši.

Až tak veľmi tie ich egá neriešili, že sa nedohodli. A tak kandidovali Demokrati samostatne, Modrí samostatne a Zsolt Simon samostatne. Výsledok: 2,93% (87 006 hlasov) pre Demokratov, 0,26% (7 935 hlasov) pre Modrých a 0,11% (3 486 hlasov) pre Zsolta Simona. Spolu tak prepadlo 98 427 hlasov.

Keď sme ich vyzvali, aby boli zodpovední voči krajine a odstúpili, mali akurát tak sprosté poznámky. Lebo pýcha im zatemnila mozgy. Vtedy niečo také povedať by bolo bakané."

Trafená hus zagágala

Sulíkove reči však nenechali chladnou europoslankyňu a líderku Jablka Luciu Ď. Nicholsonovú, ktorá išla do volieb na kandidátke Demokratov. Ako sa hovorí - trafená hus zagágala.

"Prečítala som si úvahu Richarda Sulíka. Podsúva v nej svoju teóriu, že keby sa malé strany s výsledkom 2,90% vzdali, dnes mohla poľahky vzniknúť vláda pod vedením PS. Svoje PREPÁČTE za prepad kandidátky Demokratov, ktorej sme boli súčasťou, som už povedala a neprestane ma to mrzieť do konca života," uviedla Nicholsonová v úvode svojho statusu na sociálnej sieti.

Šimečka už pobehuje s OCHRANKOU! ČOHO SA BOJÍ?
Už sa cíti premiérom? Alebo sa niečoho bojí? Líder Progresívneho Slovenska podľa zistení týždenníka Plus 7 Dní už nejaký čas chodí s ochrankou. Tú mu platí jeho strana PS. Nikto zo strany však o tom nechce hovoriť. Vyšportovaný muž bol dva kroky... Čítať ďalej
03 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Napriek tomu chce Richardovi Sulíkovi odkázať tieto KEBY:

1) KEBY sa Demokrati vzdali, ich hlasy by podľa politológov a sociológov prešli k Oľano a nie k tebe, Richard. A asi sa zhodneme na tom, že ak nejaké hlasy v týchto voľbách možno považovať za prepadnuté, tak sú to hlasy Igora Matoviča s nulovým koaličným potenciálom.

2) KEBY do seba v uplynulej vláde nenarazil psychopat so sociopatom a keby ste si neporovnávali veľkosť lopatiek ako v pieskovisku v Medickej, Fico by dnes nemal 24%.

Urážky si neodpustila ani ďalej

"Na sociálnych sieťach veľmi cítiť, že voľby vyhral primitívny alfa samec, lebo dodal sebavedomie ďalším anonymným primitívnym alfa samcom a ich submisívnym Boženkám. No a tí teraz vypisujú - tak vám treba, urobili sme to naschvál, teraz sa v tom vymáchate a ďalšie bla- bla.

Nuž, pozdravujem vás zo slnkom zaliateho Štrasburgu a chcem vám odkázať, že máchať sa v tom slovenskom bahne, ktoré ste roznosili z vášho regiónu do celého Slovenska, sa budete najmä vy," uzavrela europoslankyňa.

IGOR TO PREPÍSKOL! Spoluobčania sa domáhajú svojho 500-eurového šeku
Už to začína a zrejme toho bude viac! Na vznikajúcu situáciu na sociálnej sieti upozornil známy spevák Marian Greksa: "Kto bude zodpovedný za to, že nespokojní 500-vkoví voličí rozbijú nejakú poštu, alebo zmlátia poštárku? Neexistuje v našom... Čítať ďalej
03 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!