ÚŠP dozoruje viacero prípadov, ktoré sa týkajú volebnej korupcie
02 | 10 | 2023 I Ivan Mihale/tasr

Úrad špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) v súčasnosti vykonáva dozor vo viacerých trestných veciach volebnej korupcie vrátane podozrení z kupovania hlasov v rómskych osadách na východnom Slovensku. TASR o tom informovala hovorkyňa prokuratúry Zuzana Drobová.

Viceprezident Policajného zboru Damián Imre v nedeľu (1. 10.) informoval, že polícia počas volebného dňa zaznamenala šesť trestných oznámení. Z toho v dvoch prípadoch išlo o podozrenia z volebnej korupcie

Iba náhoda?

Predčasné parlamentné voľby sa uskutočnili v sobotu 30. septembra. Volebná účasť dosiahla 68,51 percenta, hlasovalo 3.007.123 voličov. Víťazom volieb sa stala strana Smer-SD so ziskom 22,94 percenta hlasov, čo jej prinieslo 42 kresiel v parlamente.

Tvrdý ODKAZ Šimečku: Urobíme všetko pre to, aby Fico NEZLOŽIL vládu!
Karty sú rozdané a vládu sa pokúsi zostaviť Smer-SD. Prekaziť mu to bude chcieť strana, ktorá vo voľbách skončila na druhom mieste. Hnutie Progresívne Slovensko (PS) chce urobiť všetko pre to, aby nevládol šéf Smeru-SD Robert Fico, hoci víťazstvo... Čítať ďalej
02 | 10 | 2023 | Ivan Mihale/tasr

Vážení čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať.

Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!