MIMORIADNE brutálny zločin: Ukrajinec ODPÁLIL petardu V TELE ženy
02 | 10 | 2023 I Ivan Mihale

Počas víkendu došlo v susednom Česku neuveriteľne brutálnemu zločinu. Celú vec už vyšetruje polícia.

V noci   zo soboty (30.9.) na nedeľu (1.10.) po polnoci sa v ubytovni v Kožlanoch v Plzenskom kraji stal absolútne hrozný zločin, ktorý sa vzpiera akémukoľvek ľudskému chápaniu.

Podľa informácií priamo z miesta tridsaťpäťročný ukrajinský muž najprv zbil ženu z Moldavska a potom jej do tela vložil pyrotechnickú petardu, ktorú aj odpálil.

Je pochopiteľné, že žena utrpela veľmi vážne a život ohrozujúce vnútorné zranenia, keď petarda explodovala. Muž však neprivolal pomoc a vážne zranenú a neopísateľnú bolestivú ženu odviezol do Univerzitnej nemocnice v Plzni, kde sa snažil presvedčiť lekárov, že zranenia ženy boli spôsobené úderom do brucha.
Samozrejme, lekári okamžite rozpoznali, že zranenia ženy nezodpovedali popisu a tomu, ako sa zjavne vyskytli, a všetko oznámili polícii.

Policajti okamžite išli do nemocnice, zadržali podozrivého a umiestnili ho do policajnej cely.

"V tejto chvíli môžeme len potvrdiť, že mladá žena bola napadnutá v malej dedine v Plzenskom kraji, keď si jej zranenie vyžiadalo hospitalizáciu. Polícia v súvislosti s prípadom zadržala jednu osobu. V súčasnosti vo veci prebieha trestné konanie a detektívi preverujú všetky okolnosti prípadu," povedala nám o tomto hroznom prípade policajná hovorkyňa.

Podľa posledných informácií je žena stále hospitalizovaná vo veľmi vážnom stave.

Ukrajinci vyčíňajú čoraz viac

Poukazujú na to nedávne prípady v Čechách.

"České motherfuckers!" hlásil ukrajinský vodič, ktorého zastavila polícia s tromi promile

Hliadka plzenskej mestskej polície zastavila vozidlo na základe ohlásenia. Čierny Volkswagen Passat, ktorého vodič zjavne nie je schopný riadiť, kľučkoval a narážal do obrubníkov. Policajti vozidlo dobehli a zastavili. Ukrajinec, ktorý sedel za volantom, tvrdil policajtom a policajtom, že je kapitánom na Ukrajine a doslova si z celej situácie robil srandu, správal sa arogantne a urážal okoloidúcich, nazýval ich "českými motherfuckers" a "proruskými kundičkami".

TOTO musíte vidieť!

Vyjadrenie polície

"Dobehli sme auto a zastavili na Purkyňovej ulici. Vozidlo malo viditeľne zoškrabané zadné koleso. Štyridsaťštyriročný vodič na výzvu policajtov vystúpil z vozidla, bosý a zrejme pod vplyvom alkoholu. Spočiatku nereagoval na výzvy na podrobenie sa dychovej skúške, ale po chvíli začal spolupracovať a dobrovoľne sa podrobil dychovej skúške. Číslo, ktoré policajti videli, bolo alarmujúce, pretože vodič dýchal 3,01 promile." Povedala nám to hovorkyňa policajtov.

Pre podozrenie zo spáchania trestného činu ohrozovania pod vplyvom návykových látok muža prevzali policajti, ktorí ho previezli na lekársku prehliadku spojenú s odberom krvi. Samozrejme, polícia prípad stále vyšetruje.

Podľa posledných správ ma celý príbeh nepríjemné pokračovanie. "Zaoberáme sa prípadom, keď kontrolovaný vodič kričal českým občanom v Plzni nevhodné slová. Začali sme trestné konanie pre podozrenie zo spáchania trestného činu hanobenia národa, rasy, etnickej alebo inej skupiny osôb. Okrem iného sa, samozrejme, zaoberáme aj tým, že dychová skúška vodiča zistila prítomnosť alkoholu. Dodržiavanie zákonov v Českej republike platí pre každého bez ohľadu na národnosť," povedala nám v nedeľu večer policajná hovorkyňa.