Matovičova sestra označila reči progresívcov za BLBOVINY: DARMO STRAŠÍTE KATASTROFICKÝMI SCENÁRMI!
02 | 10 | 2023 I Diana Zaťková

Predpovede progresívcov, že 1. októbra na Slovensku nevýjde slnko sa nenaplnili. Agresívna kampaň PS, ktorá strašila ľudí, že po víťazstve Smeru už naše deti nebudú mať v našej krajine budúcnosť, staneme sa satelitom Ruska, pomaly, že noviny začnú vychádzať v azbuke, že skončí právny štát (ktorý teda dostával zabrať najmä posledné roky), že to bude koniec demokracie (ak tým mysleli povinný liberálny naratív, tak Aleluja!) a mládež, herci a mainstreamový novinári si začnú baliť kufre, na ľudí nezabrala. Ani na sestru expremiéra Igora Matoviča - Zuzanu Belicovú.

Belicová sa názorovo dosť odlišuje od svojho brata, ktorému na sociálnej sieti nie raz ukázala, že s jeho krokmi a vnímaním slovenskej politiky nesúhlasí. A stalo sa tak aj teraz. 

Riadne blboviny

"Výsledok volieb neznamená žiadnu stratu demokracie, vystúpenie z EÚ, z NATO, orientáciu na Rusko, nástup despotizmu, fašizmu, stratu právneho štátu a iné blboviny, čo tu počúvame od tých, ktorí akosi demokraciu a demokratické voľby v nej nepochopili," odkazuje Belicová.

Podľa sestry budúceho opozičného poslanca výsledok demokratických volieb znamená len a len to, že väčšina ľudí chcela a rozhodla, aby v parlamente a vo vláde boli iní ľudia, než tí, ktorí tu vládli posledného 3,5 roka a noví Progresívci.

Tvrdý ODKAZ Šimečku: Urobíme všetko pre to, aby Fico NEZLOŽIL vládu!
Karty sú rozdané a vládu sa pokúsi zostaviť Smer-SD. Prekaziť mu to bude chcieť strana, ktorá vo voľbách skončila na druhom mieste. Hnutie Progresívne Slovensko (PS) chce urobiť všetko pre to, aby nevládol šéf Smeru-SD Robert Fico, hoci víťazstvo... Čítať ďalej
02 | 10 | 2023 | Ivan Mihale/tasr

"A podľa toho, akých zástupcov si vybrali to znamená, že chcú, aby vládli takí, ktorí budú mať na prvom mieste záujmy Slovenska, riešenie problémov, chudoby, padajúcej životnej úrovne Slovákov a zastavenie ilegálnej migrácie. A nie záujmy Bruselu, USA, Ukrajiny a jej ďalšie zbrojenie z daní ľudí. To je celé," skonštatovala rázne Belicová.

Darmo progresívci strašia katastrofickými scenármi

"Darmo tu tí, čo vo voľbách prehrali, vyplakávajú a strašia katastrofickými scenármi. Ľudia si demokraticky vybrali a strašiakov nechcú. Už sa s tým len zmieriť a prijať realitu. Demokratickú realitu," uzavrela sestra lídra OĽaNO, ktorý sa po všetkých predvolebných excesoch predsa len dostal do Národnej rady.

Herečka si o takmer 700-tisíc Slovákoch myslí, že sú spodina (VIDEO)
Bývalá slovenská herečka, diplomatka a neúspešná politička Magda Vášáryová raz za čas, zväčša po konaní významnej celospoločenskej udalosti na Slovensku, prehovorí na verejnosti. Niektoré jej výroky ju určite prežijú a Slováci na ne nebudú v dobrom... Čítať ďalej
02 | 10 | 2023 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!