Hlas ľudu: Lipšic má obhajkyňu
04 | 10 | 2023 I Mária Škultétyová

Nepredstavujte si ju ako Mareka Paru - slušnú a distingvovanú osobnosť.  Lipšicova obhajkyňa je iná.  Prská jedovaté sliny na každého, kto siaha na jeho „dobré“ meno a  úrad.

Ak sme  si mysleli, že od Remišovej budeme mať štyri roky pokoj, mýlili sme sa.  Dobrotivý Igor ju zobral hrobárovi z lopaty. Na jeho chrbte sa dostala do parlamentu. Mrcha zelina nevyhynie. A to platí aj o Igorovi a jeho kumpánoch.

Možno aj vy ste čakali, že Veronika sa po voľbách vráti k Popoluške a ku gašparkovi. Že miesto divadla v parlamente bude robiť bábkové divadielko. Ale nie. Ona si povedala, že radšej parlament a Fico a Gašpar. A obhajoba Daniela Lipšica. Ta ju srdce aj povinnosť ťahá. Bez nej by to nebolo ono.

A tak ju tu máme opäť. Vracia sa nám v celej svojej sile i kráse.  Aby sme nezabudli, už sa nám dnes aj predstavila. S plnou hubou nenávisti voči Ficovi. Nepáči sa jej, že  ako prvé ide zlikvidovať  špeciálnu prokuratúru a špeciálneho prokurátora. 

Ona ako ona, to sa ešte dalo zniesť. Ale čo vedľa nej  dokazoval jej guru Matovič,  to bol výjav psychicky narušeného človeka. Počúvať ho, to chcelo poriadnu dávku odvahy. Možno by sa mala nová vláda zamyslieť aj nad tým, ako riešiť takýto problém.

NAŽIVO: TK Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti a priatelia - Deštrukcia právneho štátu začína
Portál Online Tu a Teraz prináša priamy prenoss tlačovej konferencie. Na TK bude informovať Roman Mikulec, Veronika Remišová a Miľan Vetrák. Remišova už prská, bráni ŠP Lipšica vlastným telom na TK Oľano. "Robert Fico zaháji deštrukciu právneho... Čítať ďalej
02 | 10 | 2023 | Ivan Mihale

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať.

Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik