Ďuriš Nicholsonová sa ospravedlnila voličom
02 | 10 | 2023 I Ivan Mihale

Cesta do pekla je často dláždená dobrými úmyslami. Skonštatovala to predsedníčka strany Jablko a kandidátka strany Demokrati Lucia Ďuriš Nicholsonová na sociálnej sieti, ktorá sa zároveň sa ospravedlnila voličom. Poťažkala si tiež, aký nezvratný osud čaká obyvateľov Slovenska.

"Považujem za nutné, dôležité a správne poslať demokratickej menšine voličov moje bezvýznamné PREPÁČTE. Ospravedlňujem sa," napísala Nicholsonová a priložila zoznam kandidátov do NR SR s počtom získaných hlasov.

"Na tom priloženom zozname top osobností Slovenska 2023, ani na ich poradí, by nezmenilo NIČ ani to, keby sme Demokratov zradili, zrazili k zemi a ukončili tak túto bolestivú agóniu o pár dni skôr. Ten zoznam je skutočnou správou o Slovensku. Za skutočne prepadnuté hlasy považujem hlasy voličov Matoviča," dodala.

V závere doslova šokovala

Liberálna politička, ktorej v šatníku nechýbajú módne kúsky v štýle Panna Mária na sukni a podobne v závere svojho vyjadrenia vyslovila proroctvo. Z neho vyplýva, že nás čaká osud dinosaurov a teda vyhynieme. "Regionálne rozdiely na Slovensku sú tak obrovské, že na ploche 49 035 km2 žijú dva úplne rozličné a, obávam sa, že nezlučiteľné svety. Jeden svet patrí do modernej, demokratickej Európy a do západného sveta, ten druhý pod ruskú guberniu. Obávam sa, že v krátkodobom horizonte pôjde o to, že jeden svet vytlačí zo spoločného územia ten druhý.V dlhodobom horizonte mám nádej, že ten druhý svet bude jedného dňa nasledovať osud dinosaurov," uzavrela svoj status.

Boris Kollár pomenoval príčiny pádu jeho hnutia Sme rodina
Boris Kollár v deň konania predčasných parlamentných volieb vošiel do volebnej miestnosti podľa jeho slov s dobrým pocitom a bez hrče v krku. Veril, že po voľbách vznikne taká vláda, ktorá bude mať jednotný názor na rôzne témy a "nebude sa hádať... Čítať ďalej
02 | 10 | 2023 | Ivan Mihale

Vážení čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať.

Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!