Prvé slová Viktora Orbána: "Hádajte, kto je späť!"
01 | 10 | 2023 I Ivan Mihale

Maďarský premiér Viktor Orbán pogratuloval Robertovi Ficovi k víťazstvu vo voľbách. Teší sa na spoluprácu s patriotom.

Maďarský premiér Viktor Orbán zablahoželal na sociálnej sieti X (predtým Twitter) predsedovi Smeru Roberotvi Ficovi. „Hádajte, kto je späť! Gratulujem Robertovi Ficovi k nespochybniteľnému víťazstvu v slovenských parlamentných voľbách. Vždy je dobré spolupracovať s vlastencom. Teším sa na to!," napísal Orbán.

Maďari píšu o vracajúcom sa Ficovi, ktorý vyhral s obrovským náskokom!
Vracajúci sa Fico vyhral vo veľkom, maďarská strana sa v slovenských voľbách do parlamentu nedostala, informuje titulka maďarského portálu Mandiner. Maďarské médiá hodnotia voľby na Slovensku. Medzi prvými portál Mandiner.hu. Sociálnodemokratická... Čítať ďalej
01 | 10 | 2023 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať V Hlavnom denníku budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik