Po voľbách sa patrí poďakovať za prejavenú dôveru (VIDEO)
02 | 10 | 2023 I Eka Balaskova

Sociálne siete. Fenomén posledných dvadsiatich rokov, ktorý nemalou mierou pomáha politikom v ich predvolebných kampaniach. Čím bombastickejšia reklama, tým lepší výsledok nezafunguje vždy, no mnohým sa ich úsilie a vklad do prezentácie vo virtuálnom priestore vyplatili. Preto sa nezabudli práve na sociálnych sieťach svojim voličom, s ktorými cez ne komunikovali, poďakovať.

Okrem poslancov za stranu Hlas sa svojim voličom poďakoval aj Michal Šimečka (PS), nominanti SNS, Mária Kolíková (SaS), či Tibor Gašpar (Smer-SSD)

JednoHLASne

Erik Tomáš, Richard Raši, či Branislav Becík - strana Hlas zvolila rovnaký vizuál poďakovania – každý z nich sa poďakoval vizuálom, v ktorom ďakuje za počet hlasov, ktorý on sám dostal od svojich priaznivcov.

Markíza a Focus ABSOLÚTNE ZLYHALI! Je to zámerné ZAVÁDZANIE, alebo iba NESCHOPNOSŤ?
Agentúra Focus by mala zavesiť VEŠTENIE výsledkov volieb na klinec! Vraj popredný slovenský špecialista na prieskumy a analýzy verejnej mienky sa opäť fatálne sekla. A s ňou aj televízia Markíza, ktorá do volebného štúdia posadila majstrov sveta v... Čítať ďalej
01 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Michal Šimečka / Progresívne Slovensko

„Ďakujeme za vašich viac ako pol milióna hlasov a 18 % pre jasne liberálnu, proeurópsku a zelenú stranu. Takýto výsledok ešte žiaden liberálny subjekt v slovenskej politike nedosiahol.  Neskutočne si to vážime. Nevzdávame to a zabojujeme. Nech povolebné rokovania dopadnú akokoľvek, k tejto dôvere pristúpime maximálne zodpovedne a urobíme všetko, čo bude v našich silách.“

SNS

Andrej Danko ostáva verný svojmu vizuálu, v ktorom ďakuje voličom SNS za každý hlas vo voľbách. Je si vedomý toho, že SNS čakajú dlhé a náročné rokovania, no verí, že Slovensko po voľbách bude presadzovať vlasteneckú politiku.

Tomášovi Tarabovi (Život-národná strana) sa potvrdilo, že vstup SNS, v rámci ktorej kandidova do parlamentu, bude pre zmenu na Slovensku dôležitý.

„Podarilo sa to vďaka Vám. Každý kto ste volil našu kandidátku a aj tým vyše 61 000 z Vás, čo dalo mne hlas, osobitne ďakujem. Bez toho, že by to SNS dnes dalo, vládli by neschopní Čaputovci, Ódorovci a Šimečkovci ďaľšie roky. Vďaka Bohu, rodine a každému z Vás za podporu. Podarila sa veľká vec!,“netají spokojnosť Taraba.

Mária Kolíková / SaS

„Ďakujem za podporu, za podporu demokracie, za podporu Sloboda a Solidarita, za podporu mne osobne,“ napísala na Facebooku Mária Kolíková, ktorá si uvedomuje, že ochrana demokracie nekončí nikdy. Svoj mandát prijíma s pokorou a sľubuje nesklamať dôveru voličov.

Hlas ľudu: Slnko vyšlo, aj keď Fico vyhral
Tak. A máme to za sebou. Ľudia rozhodli. Nezľakli sa zlých predpovedí kuvikov. Išli na istotu, volili Fica. Volili rozumom. Rozhodli sa pre talentovaného štátnika. Rozhodli sa pre skúseného politika, ktorý politikou žije. Volili pracanta, ktorý... Čítať ďalej
01 | 10 | 2023 | Mária Škultétyová

Tibor Gašpar / Smer-SSD

Preferenčné hlasy ako veľký záväzok vníma aj Tibor Gašpar. Ten pripomenul, že napriek tomu, že Smer vyhral voľby a mainstreamová bublina praskla, slnko napriek tomu vyšlo.

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!