Peter Pellegrini gratuloval Robertovi Ficovi a poznamenal, že Nič zlé sa zo Slovenska nestane
01 | 10 | 2023 I Gabriela Fedičová

Predbežný 15-percentný výsledok strany Hlas-SD vo voľbách umožňuje, ale aj bráni vzniku koalície. Akékoľvek rozhodnutie, akým smerom sa budú uberať rokovania o koalícii, bude prijímané jednomyseľným rozhodnutím predsedníctva strany. V nedeľu nadránom to uviedol predseda Hlasu-SD Peter Pellegrini s tým, že ich výsledok teší. Zároveň pogratuloval neoficiálnemu víťazovi volieb Smeru-SD a jeho predsedovi Robertovi Ficovi.

"Nie sme víťazom volieb, preto budeme čakať, kto dostane poverenie na zostavenie vlády a začne oficiálne rokovania. Až v priebehu týchto rokovaní sa ukáže, aká vláda má šancu vzniknúť," podotkol líder Hlasu.

Pellegrini je presvedčený, že v budúcej vláde by nemali sedieť dvaja expremiéri. Každý premiér má podľa neho inú predstavu o fungovaní vlády. "Nie je to nič optimálne, ale to nehovorí nič o tom, že nemôže vzniknúť taká koalícia, lebo ja som vždy hovoril o osobách," skonštatoval.

Predseda strany poukázal, že pre volebné výsledky nemusí na Slovensku zavládnuť strach a panika. "Nič zlé sa zo Slovenska nestane," poznamenal Pellegrini.

Slovensko si zvolilo! S OBROVSKÝM NÁSKOKOM VÍŤAZÍ SMER-SSD
V sobotu 30. septembra sa od 07.00 h do 22.00 h. na Slovensku konali predčasné parlamentné voľby 2023. Vo voľbách kandidovalo 24 politických strán a hnutí a jedna koalícia. Tu sú výsledky po spočítaní 98,13 percenta okrskov. V priebežných... Čítať ďalej
01 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik