Hlas ľudu: Slnko vyšlo, aj keď Fico vyhral
01 | 10 | 2023 I Mária Škultétyová

Tak. A máme to za sebou. Ľudia rozhodli. Nezľakli sa zlých predpovedí kuvikov. Išli na istotu, volili Fica. Volili rozumom.  Rozhodli sa pre talentovaného štátnika.

Rozhodli sa pre skúseného politika, ktorý politikou žije. Volili pracanta, ktorý pre víťazstvo strany robil všetko. Po odchode  Pellegriniho jedenástky nehodil flintu do žita. Vstal z popola a stranu doviedol k víťazstvu. Má v rukách karty. Ak prezidentka dodrží slovo a poverí ho zostavením vlády, verme, že bude úspešný.

Počúvam vyjadrenia politológov, prečo sa to Ficovi podarilo a prečo PS nezvíťazilo. Mne tam chýba myšlienka, že nakoniec si to PS pokazilo samo. Že percentá prihralo Ficovi už len tým, že najdôležitejším bodom v ich programe bolo poraziť Fica. A prispelo k tomu aj neustále vyzývanie k voľbám. To už muselo liezť ľuďom poriadne na nervy. Oni to vnímali ako plus, že im to pomôže. V tomto prípade sa potvrdilo, že dobrého veľa škodí.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!