V okrese Senica spadlo malé lietadlo. Patrilo známemu hercovi
01 | 10 | 2023 I Ivan Mihale/tasr

Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby (OSZZS) SR prijalo na tiesňovú linku informáciu o páde malého lietadla v okrese Senica. Na miesto vyslali ambulanciu rýchlej lekárskej pomoci. Informuje o tom na sociálnej sieti.

Aktualizované: Nehoda si vyžiadala dve obete

V senickej mestskej časti Čáčov spadlo v nedeľu podvečer malé lietadlo. Nehoda si vyžiadala dve obete. TASR to potvrdil hlavný operátor Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby (OSZZS) Viliam Sládek.

Trnavská krajská policajná hovorkyňa Zlatica Antalová ozrejmila, že polícia dostala informáciu o páde ultra ľahkého lietadla na pole. Na mieste sa podľa jej slov momentálne vykonávajú prvotné previerky.

Patrilo známemu hercovi

Portál tvnoviny.sk uvádza, že pri tragédii zomreli dvaja ľudia. Lietadlo malo podľa prvotných informácií predvádzať akrobatické manévre, pri ktorých pilot stratil kontrolu nad strojom.

Portál tiež uviedol, že stroj patri firme známeho slovenského herca a moderátora Daniela Dangla. Herca aj oslovili. „Prepáčte, nie som momentálne v stave sa k tomu vyjadrovať,“ reagoval na tragickú udaloť Dangl. 

Strach bývalého hlavného prúdu sa už plazí ovzduším
Strach slovenského hlavného mediálneho prúdu, ako pomocníka koalície, ktorú viedlo OĽaNO a prezidentky Zuzany Čaputovej pri dianí za posledné roky je zrejme veľký. O tom, čo sa asi deje v hlavách niektorých ľudí, hovorí súbor rád, ktoré vypracoval... Čítať ďalej
01 | 10 | 2023 | Eka Balaskova

Vážení čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať.

Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj materiálnu. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!