NEPOHODLNÝ Batthyany chce mať SLOBODU SLOVA, tak volil. STÍHATE TO EŠTE AJ VY! (VIDEO)
30 | 09 | 2023 I Eka Balaskova

Herca Petra Batthyanyho si mnohí pamätáme zo situačných komédií MAFstory, či Profesionáli. V posledných rokoch sa z hlavného prúdu stiahol. Ak tipujete, že kvôli „nepohodlným názorom“, váš tip je správny.  Na sociálnej sieti vysvetlil, prečo bol voliť on.

Koho? Jeho vec!

Ani Batthyany svojim fanúšikom neprezradil, komu svoj hlas odovzdal. Voliť však musel – tak to cítil. Prečo?

„Pretože chcem mať slobodu slova,“ hovorí herec, ktorému bol niekoľkokrát udelený ban, alebo dokonca zrušený účet. Nechce tiež, aby o jeho zdraví rozhodoval niekto iný, okrem neho.

„Ja si chcem o svojom zdraví rozhodovať sám,“ konštatuje umelec, ktorý ako ďalší dôvod, prečo voliť, uvádza potrebu cítiť sa na Slovensku doma. „Naozaj doma. Nie ako doma.“

Aj mnohé osobnosti už majú odvolené
Voľby, ktoré sa konajú dnes, sa týkajú aj umelcov. Aj oni sú, rovnako, ako politici, na očiach verejnosti viac, ako ktokoľvek iný. Preto nás zaujíma aj to, či využili svoje volebné právo. Niektorí sa na sociálnych sieťach s tým, že majú odvolené,... Čítať ďalej
30 | 09 | 2023 | Eka Balaskova

Zodpovednosť

Nie zanedbateľný dôvod, prečo bol voliť bola aj zodpovednosť voči vnučke Vikinke a rodine.

„Myslím si, že je to správna vec,“ dodáva Batthyany s tým, že nech každý volí, ako chce. Aj vy to ešte stíhate.

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydenni