MMA zápasník Végh: Moja voľba je jednoznačná! Nedovoľme, aby sme žili ako v Bangladéši!
30 | 09 | 2023 I Ivan Mihale

VIDEO: MMA zápasník Végh nastavil liberálom zrkadlo: Nechcem tu BORDEL! Moja voľba je jednoznačná! Nedovoľme, aby sme žili ako v Bangladéši!

Majster sveta v ťažkej váhe Attila Vegh má v tom jasno koho bude voliť. Podľa jeho slov je potrebné voliť predovšetkým skúsenosť, pretože sa nechce zobudiť rána a žiť ako v Bangladéši. Netreba zabudnúť, že Végh sa ako jeden z mála osobnosti zúčastnil referenda za predčasné voľby. Végh tak jasne poukázal, že ma vlastný názor a médiám ukázal prostredník.

Viac vo videu:

Numerologička predpovedá! Je dátum na voľby vhodný?
Čísla a hviezdy vraj majú odpoveď na všetko, čo sa v našom živote odohráva. A tak vás možno neprekvapí, že inak to nie je ani so zajtrajšími voľbami. Astrologička Daniela Paculíková nám síce neporadí, že pri voľbe toho-ktorého kandidáta nebudeme... Čítať ďalej
29 | 09 | 2023 | Eka Balaškvoá

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!