Dag Daniš v NEMOM ÚŽASE: "Osobnosti" radia, aby deti poučili rodičov, koho majú voliť
30 | 09 | 2023 I Diana Zaťková

Žijeme vo zvláštnej dobe. "Osobnosti" radia, aby deti poučili rodičov, koho majú voliť. Alebo aby vnuci poučili starých rodičov, koho majú voliť. Týmto slovám sa tu dnes verejne tlieska, skonštatoval na sociálnej sieti v deň volieb známy politický komentátor Dag Daniš.

Starší a skúsenejší ľudia, ktorí na tomto svete čosi prežili, odrobili a vytrpeli, majú mlčať, prípadne sa majú nechať poúčať od mladých. Alebo rovno od faganov. Lebo práve im vraj patrí "budúcnosť".

Neuveriteľné.

Toto už nie je len úpadok morálky, ktorá nás storočia učila, že naši predkovia si zaslúžia rešpekt a úctu - a že mladší sa od nich môžu veľa naučiť. Toto je diagnóza.

Som však optimista a stále verím, že sa týka len menšej časti spoločnosti...

Na záver pripájam k tomuto dňu aj ja zopár rád.

1. Ak nevieš, koho voliť alebo nechceš voliť - nechaj tak a nerieš. Máš na to právo.

2. Ak vieš, koho voliť - nechaj si to pre seba a neotravuj tým v deň volieb iných dospelých, svojprávnych ľudí. Rešpektuj, že majú svoj hlas, nie tvoj.

A ešte jedna spoločná rada pre všetkých: nevyvyšujme sa nad ostatných a nikdy, nikdy sa nevyvyšujme nad svojich rodičov, nad svojich starých rodičov a nad svojich predkov.

Takéto správanie je nízke.

Karol Lovaš: Mainstreamové médiá ZLYHÁVAJÚ! Začali bojovať s človekom
Meno Karol Lovaš si mnohí pamätajú z čias, kedy bol v Rádiu Twist jedným z „protimečiarovských“ hlasov. Neskôr sa z verejného života vytratil a aktuálne pôsobí ako farár v dedinke v Česku. Popri starostlivosti o duchovný život farníkov prednáša aj... Čítať ďalej
30 | 09 | 2023 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik