Známy onkológ o TURBORAKOVINE: Toto som ešte nikdy vo svojej kariére nevidel! (VIDEO)
29 | 09 | 2023 I Diana Zaťková

„Stále častejšie počujete termín turborakovina. Ide o agresívne rakoviny u ľudí, ktorí boli očkovaní proti Covidu,“ povedal v rozhovore onkológ William Makis, informuje portál thehighwire.com.

„Tieto rakoviny sú diagnostikované u mladých ľudí: u ľudí, ktorí majú dvadsať, tridsať, štyridsať rokov.“ Najmladším pacientom, o ktorom informoval, bol 12-ročný chlapec, ktorý dostal jednu dávku Moderny.

„Štyri mesiace po injekcii mal chlapec rakovinu mozgu v 4. štádiu. Zomrel o šesť mesiacov neskôr,“ povedal Makis.

„To je niečo, čo som nikdy predtým vo svojej kariére nevidel,“ zdôraznil Makis. „Vo svojej kariére som diagnostikoval asi 20 000 prípadov rakoviny.“

„Nikdy som nevidel, že by sa rakovina správala takto. Rastie veľmi rýchlo a prezentuje sa až v neskorej fáze,“ dodal.

České reťazce odmietajú predávať ukrajinskú kuracinu. Salmonela v nej je však vraj hoax!
V niekoľkých obchodných reťazcov prekvapil nález štátnej obchodnej inšpekcie. Ten sa týkal niekoľkých vzoriek kuracieho mäsa z Ukrajiny, ktoré boli infikované salmonelou. Hydinu z Ukrajiny sa preto rozhodli nezaradiť do svojej ponuky. Agrární... Čítať ďalej
29 | 09 | 2023 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!