Vanga to zase vedela! Aj iní!
28 | 09 | 2023 I Milan Laca

Vangina zlovestná fráza o Zelenskom. 

Čo hovoria rôzni čarodejníci a jasnovidci o osude ukrajinského prezidenta Volodymyra  Zelenského.

Vanga

Bulharská veštkyňa Vanga predpovedala nástup komika Vladimíra Zelenského k moci.  Oznámila to vetou: „Pušný prach (takú prezývku má predchádzajúci prezident Pjotr Porošenko) padne a na jeho miesto príde zelený vládca,“ Zakarpatskí veštci  už viackrát sľubovali z obrazoviek ukrajinských televíznych staníc koniec konfliktu po Zelenského skorom odchode. Dalo by sa povedať, že takéto prognózy sa vyskytujú raz za šesť mesiacov. Ukrajinskí novinári sa o nich neboja hovoriť, keďže pracujú pre Zelenského konkurentov.

Existuje v Biblii tajný kód predpovedajúci budúcnosť?
Matematický výskum odhalil v biblických veršoch skryté správy, ktoré predpovedajú budúcnosť. Na túto tému vyšla celá kniha s názvom Secret Code of Bible. Základom pre knihu sa stal výskum profesora Eliyaha Ripsa z Hebrejskej univerzity v... Čítať ďalej
23 | 09 | 2023 | Diana Zaťková
 

Vojna

O vojenských operáciách v histórii Ukrajiny sa hovorilo už skôr. V roku 2007 miestny liečiteľ Michail Nechai predvídal vojnu na Ukrajine a rozkol. Štát nebude, povedal. Zakarpatská Ukrajina pôjde k Maďarom a Čechom. Halič  do Poľska. Východná a stredná Ukrajina pôjde k Rusku, Bukovina zostane pod Rumunskom. "Nebudeme na mape," povedal Nechai 15 rokov pred súčasnými udalosťami.

Psychotronici hovoria o Zelenského zdraví

Mirella Gasanová si bola pred pár mesiacmi istá, že pre zdravie Vladimíra Zelenského sa začalo „strašné obdobie“. "Pre Zelenského nie sú otvorené veľmi dobré vyhliadky, prichádzajú veľké problémy. Zelenskyj si to už začal uvedomovať," ubezpečila psychotronička. V rovnakej dobe, povedala, že môže dokonca „opustiť tento svet“. Ale, súdiac podľa videí, Zelenskyj má pravidelne problémy a na videu sa nachádzajú biele pásy na stoloch. Zároveň je zrejmé, že kým určité sily, ktoré majú záujem na predĺžení konfliktu ho potrebujú, snažia sa stabilizovať jeho zdravotný stav.

Krátky život

Nemenej smutná je, podľa jasnovidkyne Kažetty Achmetžanovej, situácia s náhlou smrťou Zelenského. „Ukrajinský prezident má krátky život, náhle zomrie,“ vyhlásila jasnovidka. Tvrdí, že Zelenskyj pomaly stráca rozum. Tomu napomáha boj o moc, strašné straty medzi ukrajinskými ozbrojenými silami a v jeho oklí mnoho amerických a britských špiónov. Jasnovidka  však o vzťahoch medzi Ruskom a Ukrajinou hovorí kladne a vidí budúcu pozitívnu dynamiku: „Čoskoro budú naše dva národy spolu".

Rus Ovečkin o "osvietenom" Hašekovi a jeho zlosti
Ovečkin reagoval na Hašekove politické vyjadrenia o ruských hráčoch. Ovečkin povedal, že Hašekove vyjadrenia na adresu Rusov v NHL ho nezaujímajú. Kapitán Washingtonu Capitals Alexander Ovečkin povedal, že ho nezaujímajú politické vyjadrenia... Čítať ďalej
14 | 09 | 2023 | Milan Laca

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!