NEUVERÍTE VLASTNÝM OČIAM! Nevítaný hosť na pikniku (VIDEO)
29 | 09 | 2023 I Diana Zaťková

Chránila syna s Downovým syndrómom! Zatiaľ čo si matka so synom užívali narodeninový piknik v parku Chipinque v Mexiku, medveď čierny vyskočil na piknikový stôl a zhltol im obed centimetre z tváre, informuje Breitbart.

Chránila syna s Downovým syndrómom

Video, ktoré sa stalo virálnym, ukazuje Silviu Macíasovú, ktorá zakrýva oči svojho 15-ročného syna Santiaga, keď medveď žral hranolky, enchiladas, tacos a salsu, uviedla CBS News. Rodina cestovala zo svojho domu v Mexico City do parku, aby oslávila Santiagove narodeniny. Santiago má Downov syndróm a jeho matka sa obávala, ako zareaguje, keď uvidí medveďa.  

"Santiago sa veľmi bojí zvierat, mačky alebo psa, každé zviera ho veľmi desí," povedala Macías pre agentúru AP. „Preto som mu zakryla oči, pretože som nechcela, aby to videl a kričal alebo utekal. Bála som sa, že ak sa zľakne, bude kričať alebo vyplaší medveďa, a medveď zareaguje.“

Našťastie, kým medveď dožral, zostal Santiago nehybný. „Medveď bol veľmi blízko nás, počuli sme ho, ako vrčí, keď jedol, bolo cítiť medveďa. Bolo to naozaj veľmi blízko. “

Macíasovej priateľka Angela Chapa, ktorá stretnutie zaznamenala, vstúpila do hry a hodila na zem enchiladu, čím vylákala medveďa, aby odišiel. 

Matka roka

Počas stretnutia zostala Macías pokojná. Ľudia ju na internete nazývajú matkou roka či hrdinkou, informoval New York Post

Macíasová však nesúhlasí. "Len si myslím, že som matka, ktorá chránila svoje mláďa," povedala.

Čierny medveď je považovaný za endemický v Severnej Amerike s počtom približne 600 000. Len minulý týždeň čierny medveď v Disney World spôsobil dočasné zatvorenie častí parku.

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!