Ranný ŠOK! U Hegera doma niekto nahlásil BOMBU
27 | 09 | 2023 I Ivan Mihale

V stredu ráno pri dverách bývalého premiéra zazvonila polícia. Oznámila mu, že u neho niekto nahlásil bombu.

Líder Demokratov a bývalý premiér Eduard Heger zažil ráno nepríjemné prekvapenie. Pri jeho dverách zazvonila polícia.

Všetko sa udialo v stredu 27. septembra, iba niekoľko dní pred sobotnými voľbami. Eduard Heger o incidente informoval prostredníctvom sociálnej siete.

„Aj toto prináša život politika. Dnes ráno nám zazvonila polícia, že niekto nahlásil u nás bombu… Ja to prežijem, ale moje deti si toto naozaj nezaslúžia…,“ napísal na Facebooku.

„Policajti Okresného riaditeľstva PZ Bratislava III na mieste vykonali potrebné úkony. Predmetná udalosť je v štádiu preverovania,“ povedala pre tvnoviny.sk hovorkyňa polície Silvia Šimková.

Prieskum agentúry Focus: Vychádza nám pekný VOLEBNÝ PAT
Posledný prieskum agentúry Focus pred volebným moratóriom miešal preferenciami. Poradie pri prvých troch stranách sa tentokrát nezmenilo. Prieskumu pre TV Markíza vychádza z dát, ktorých zber trval od 22. do 26. septembra. Smer by získal 18,0 %,... Čítať ďalej
26 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!