Podľa prieskumu Ipsos by vyhral Smer. Sme rodina MIMO!
27 | 09 | 2023 I Ivan Mihale

Voľby do Národnej rady (NR) SR by v septembri vyhral Smer-SD so ziskom 20,6 percenta hlasov. Nasleduje hnutie Progresívne Slovensko (PS) s 19,8 percenta a Hlas-SD s 11,9 percenta. Vyplýva to z prieskumu agentúry Ipsos pre Denník N.

Do parlamentu by sa dostali aj koalícia OĽANO a priatelia, Za ľudí a Kresťanská únia (8,2 percenta), ktorá na vstup do parlamentu potrebuje najmenej sedem percent. Nasleduje Republika (7,6 percenta) a SaS so ziskom sedem percent hlasov. Do parlamentu by sa dostalo aj KDH (5,9 percenta) a SNS (5,7 percenta).

Zdroj: screenshot dennikaN

Pred bránami parlamentu by zostali Sme rodina so ziskom štyroch percent, Aliancia - Szövetség (3,4 percenta), Demokrati (3,3 percenta), Kotlebovci - ĽS Naše Slovensko (1,6 percenta). Menej ako jedno percento by mali Modrí, Most Híd (0,6 percenta) a Maďarské fórum, Občianski demokrati Slovenska, Za regióny, Rómska koalícia, Demokratická strana (0,1 percenta). Zvyšné strany by získali spolu 0,4 percenta hlasov.

Smer-SD by získal v parlamente 36 mandátov, PS 34. Hlas by mal 21 poslancov, koalícia OĽANO a priatelia 14 a Republika 13. SaS by získala 12 kresiel, SNS a KDH zhodne po desať mandátov.
Prieskum bol vykonaný na reprezentatívnej vzorke 1000 respondentov 22. až 25. septembra.

Prieskum agentúry Focus: Vychádza nám pekný VOLEBNÝ PAT
Posledný prieskum agentúry Focus pred volebným moratóriom miešal preferenciami. Poradie pri prvých troch stranách sa tentokrát nezmenilo. Prieskumu pre TV Markíza vychádza z dát, ktorých zber trval od 22. do 26. septembra. Smer by získal 18,0 %,... Čítať ďalej
26 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!